Reagálás Donáth Anna „kiborulására”

2020. június 03. 12:08

Nem mi vagyunk azok, akik az adófizetők millióiból mozgósított rendőrsorfal mögött évente végigvonulunk Budapest utcáin és „hergeljük a társadalmat”.

2020. június 03. 12:08
Mi Hazánk
mihazank.hu

„Az, hogy a Deák téri kettős gyilkosság kapcsán mind a Momentum, mind Donáth Anna kínos hallgatásba burkolózott, egyáltalán nem meglepő. A hozzá hasonlók sosem érzik fontosnak hangjuk hallatását, ha magyar emberek vére folyik. Pláne, ha az elkövető valamelyik kisebbséghez tartozik. Ha már egyszer csendben maradt, bölcsebben tette volna, ha az áldozatok tiszteletére megtartott kegyeleti megemlékezés kapcsán is inkább hallgat.

Nem így tett. Máskor szótlanul mennék el írása mellett, hiszen semmi olyat nem tudott kiizzadni magából, amit szellemi elődei ne mantráznának immáron 30 éve: Fasiszta és szélsőjobboldali »cigányriogató« mindenki, aki rendet akar, »önkényuralom«, »rasszisták« stb. Van azonban egy lényeges különbség, amit Donáth Anna valószínűleg nem láthat se Brüsszelből, se a belpesti kocsmákból. Mivel – naivan talán, de – még csak feltételezni se merem, hogy őt, vagy akár egész pártját kézi vezérléssel irányítaná külföldről néhány befolyásos pénzember, ezért közvetlenül hozzászólok.

Arra kérem Donáth Annát, hogy ne csak a deviánsokat és hasonlóan beteg embereket képviselje, hanem végre egyszer az életben álljon a magyarok oldalára. Továbbá felszólítom, hagyjon fel a régi liberális gyakorlattal, a mélyigénytelen és bűnözői rétegek bujtogatásával. Viselkedjen felelős politikusként, és értse meg, puskaporos hordón ülünk, amit nagyban köszönhetünk az ő szellemi elődeinek, akik a gengszterváltás óta adják a lovat a cigányság bűnözésből élő tömegei alá. Ha a liberálisok nem változtatnak ezen az uszító viselkedésükön, előbb-utóbb tragédiát idéznek elő. Ha valóban a probléma megoldása a céljuk, nem a lázítás, akkor a demagóg jelszavak helyett tegyenek le egy megoldási javaslatot az asztalra, ahogyan mi is tettük. Végezetül csak annyit szeretnék leszögezni, nem mi vagyunk azok, akik az adófizetők millióiból mozgósított rendőrsorfal mögött évente végigvonulunk Budapest utcáin és »hergeljük a társadalmat«, hanem a Donáth Anna félék által pátyolgatott deviánsok.

Gyebnár Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. június 03. 15:58
Nemrég még egy platformon voltak....
Vakfolt
2020. június 03. 15:07
"Arra kérem Donáth Annát, hogy ne csak a deviánsokat és hasonlóan beteg embereket képviselje, hanem végre egyszer az életben álljon a magyarok oldalára." Hú, ne. Sokkal jobb a látható ellenség, mint a titkos féreg rágó foga.
Pierre
2020. június 03. 14:54
"Nem mi vagyunk azok, akik az adófizetők millióiból mozgósított rendőrsorfal mögött évente végigvonulunk Budapest utcáin..." Mi azok vagyunk, akik miatt a rendorsorfalat fel kell allitani.
nemecsekerno_007
2020. június 03. 13:25
A cigányok a ballibek hasznos hülyéi, úgy mint az USA-ban a feketék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!