Pert nyert Bayer Zsolt az ifjú baloldali titán ellen

2020. június 09. 19:18

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! – jelentette ki Bayer.

2020. június 09. 19:18
Borsodi Attila
Borsodi Attila
Magyar Nemzet

„Felmentette Bayer Zsoltot ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság a becsületsértés vádja aló. A pert Nagy Blanka kezdeményezte a Magyar Nemzet publicistája ellen, miután Bayer Zsolt – akkor még a Magyar Idők munkatársaként az Echo TV-ben – különféle jelzőkkel illette az egy tüntetésen káromkodva felszólaló diáklányt.

Fotó: Magyar Nemzet
Fotó: Magyar Nemzet

A megmozduláson Nagy Blanka durva kifejezéseket használva szólt oda Áder János köztársasági elnöknek is. Az államfőt obszcén kifejezéssel illette, és neki, illetve az összes fideszes képviselőnek azt üzente: álljon hátrébb eggyel, és b…ssza arcon magát! Később kiderült, hogy Nagy Blanka káromkodásokkal tűzdelt felszólítása a Trópusi vihar című, 2008-as akcióvígjátékból származik. Ezek után Bayer Zsolt publicista az Echo Tv-ben azt mondta egyebek mellett Nagy Blankáról, hogy csak 18 éves, »és már egy igazi, kretén, barom állat«. Majd később szerencsétlen, nyomorult, ócska kis prolinak nevezte a gimnazistát.

A Népszava arról írt, hogy Nagy Blanka a bíróságon úgy fogalmazott: odahaza, Kiskunfélegyházán gyakorlatilag kiközösítették a gimnáziumból, volt olyan pedagógus, aki közölte, nem akar egy tablón szerepelni a diáktüntetővel. Elhatárolódott tőle saját alma matere is, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium. Bayer Zsolt az utolsó szó jogán Nagy Blankához fordulva kifejtette, az »nem megy«, hogy valaki felszólal egy tüntetésen, majd utána fürdik a népszerűségben, a kormánykritikus média dicséretében, majd »pityeregni kezd«, ha bírálatot kap hasonló stílusban, mint amit ő használt korábban. – Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! – jelentette ki Bayer.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. június 10. 15:22
Bayer Zsolt, mondjuk ki bátran, lovagias volt ehhez a dagadt, rezgő rózsaszín pudinghoz. Bayer Zsolti, Trágárka többet érdemelt volna.
Emmanuel Goldstein
2020. június 10. 11:48
A primitívség, az alpáriság és a lakájzsurnalizmus alól semmilyen ítélet nem mentheti fel Bayert.
Harangláb
2020. június 10. 07:18
A Nagy Blanka nevű nem fegyver volt a libsik kezében, hanem csak egy töltény, amit elsütöttek...Ennyike...
Krupp Skya
2020. június 10. 06:24
AnonymtaIan Arimaspa Asidotus atiIa68 babIakó Berecskerekei Berecskerekesi Berserkereki bIassius Bóher Dani cambchanglug CIaire Underwood Doerfer Butterk ellenforradalmál Ez elviszi Orbánékat is. Fekete fene Ganajdics Ottó gentile hóhérjóska HVJuliánusz Iegyetek Iektor KannibáITatárÚr KannibálTatárÚr Kegyes urunk KaroIus Krav Mága Zoltán LontreI MegtaIáIta mozgó lelkész NikktoIvajok Réme Nuttyka Nyuggerháttérhatalom Orbán Rálehel PalepoIi Palika1955 Paskai Patkó Zsigmond Puporka 18-20 SóIyom stumrovik SuIammit Super Patres Szacsvay Szidónia Szaryer Zsolt Székely Dózsa György Szittya AttiIa Bendegúz Szuverén maffiaállam Tóth Zoltán Kiszart felhasználók
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!