Pénzt kell adni az embereknek!

2020. június 13. 12:15

Cinikusak a hazai bérekről szóló kormányzati kijelentések.

2020. június 13. 12:15
Igen Szolidaritás
Facebook

„Cinikusak a hazai bérekről szóló kormányzati kijelentések. Az a valóság, hogy az emberek két-három helyen robotolnak, virágzik a szürkegazdaság és kiürül a vidék.

Pénzt kell adni az embereknek

A koronavírus-járvány során a kabinet segíthette volna az embereket és a kisvállalkozásokat és megadóztathatta volna a multinacionális cégeket. Ehelyett a bankrendszernek úgy kell 55 milliárd forintot fizetnie, hogy azt öt év múlva visszakapja, a multinacionális cégek pedig áthárítják a lakosságra a rájuk kivetett terheket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. június 14. 11:26
Elvtársak! Megint beütött az rossz kommunista szokás ,hogy okoskodva előreszaladást imitálva megakarjátok mondani MI LESZ HOLNAP VAGY HOLNAP UTÁN. Erre eddig mindig ráfáztatok.A remélt siker reményében a vátesz szerepében tetszelegtek aztán ott maradtok a szarban.....és ez így megy évtizedek óta hiszem szellemi elődeitek is ugyanezt csinálták. Meg is buktak rendesen és mindig egy romba dőlt országot hagytak maguk mögött.2002-2010 éppen elég példa arra , ahogy a székely ember mondta a kommunistává vedlő Vona Gábornak "A DISZNYÓ ÓLAT SEM BÍZNÁM RÁTOK'! A lényeg a lényeg.............RÁTOK SEM!!!!!
Robertoo
2020. június 14. 00:06
Nem pénzt , hanem munkát. A pénzt azt keresni kell. Ezt hívják pénzkeresetnek. A kapás a horgászatban van. A magyar nyelv az zseniális dolog. A bolsevikok már megpróbálták eltörölni (a habsburgok is), de szerencsére nem sikerült.
Pelso j.
2020. június 13. 19:57
Az embereknek pénzt adni, hát hol él ez Szolidaritás, vagy mi? A pénzt a rokonoknak meg haveroknak kell adni, a ner erről szól.
Esvány
2020. június 13. 19:36
"A koronavírus-járvány során a kabinet segíthette volna az embereket és a kisvállalkozásokat" Pontosan ezt tette a kormány a munkahely-megőrző és teremtő támogatásokkal, a hitelmoratóriummal, a vállalkozások adóbefizetési határidő eltolásával ésatöbbi. Potyapénz nincs, senki ne is kérjen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!