Panaszkodik a fene!

2020. június 24. 15:23

Álljanak végre a sarkukra, ne féljenek aputól!

2020. június 24. 15:23
Soproni Tamás
Facebook

„Panaszkodik a fene! Csak rögzítjük a tényt, hogy az elvonásokkal a miniszterelnök megfojtja Budapestet. Ahogy apák napján kiderült, Önök szeretik apunak szólítani, úgyhogy mondhatnánk, hogy rossz apuka, és abuzálja a fővárost. Nem a polgármestereket, nem Karácsony Gergelyt, hanem a fővárosiakat. Nem a momentumos fővárosiakat, nem az ellenzéki fővárosiakat, a fővárosiakat általában. Akiket mi itt mindannyian képviselünk.

Tegnap Kovács Péter polgármester úr a költségvetési bizottság ülésén elmondta, milyen jól jár majd Budapest a HIPA-val kapcsolatos módosításokkal. Szeretném jelezni, hogy ez nem igaz. Terézváros általános működési támogatása például növekszik 2021-ben. 700 millió forinttal. Szép szám. És igaz is. Csak közben a szolidaritási hozzájárulásunk közel 2 milliárd forinttal nő. És akkor nem beszéltünk még a gépjárműadó elvételéről, a kieső parkolási bevételekről vagy éppen az értelemszerűen növekedő szociális kiadásokról.

Én csak egyet kérek Önöktől: álljanak végre a sarkukra. Ne féljenek aputól.

Nekem rosszabb az elérésem a miniszterelnök úrhoz. Nincs meg a telefonszáma. De ha megadják, szívesen felhívom én is.

Kovács Péter polgármester úr, amikor a karmelitában jár, ne csak szelfizgessen, és ne csak a jövő évi gépjárműadó miatt lobbizzon, hanem mondja el a miniszterelnök szemébe, hogy ez így nem mehet tovább. Továbbítsa neki Bese polgármester úr kérését, a csepeliek útfelújításra vonatkozó kérését, továbbítsa neki a Lánchíd miatt aggódók üzeneteit.

És továbbítsa az én kérésemet is: szüntesse be a háborút, ne abuzálja a budapestieket. Dolgozzunk együtt. A fővárosiakért. A magyarokért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. június 26. 11:23
Apu. Jól jelzi menyire fiatal demokráták szövetsége a Fidesz. A KISZ-ből is kiöregedtek nagyon régen.
NTLLK
2020. június 26. 06:45
Nagyon szépen sikerült a dolgozatod, fiacskám! Hanyadikos is vagy, Soproni? Nyolcadikos?! Azt hittem negyedikes...
puszika
2020. június 25. 15:39
Nem sértegetni akarlak fiam/ha így haladsz annak is el jön az ideje/de ebben a szösszenetben is vastagon benne van,hogy mekkora gyerek vagy még! Azt hiszed ez az egyéni véleményed? A fenét ! EZ A MANTRA AMIT BELÉD TÁPLÁLTAK!! Negyven-ötvenéves korodra ha minden jól megy lesz önálló is,de ahogy elnézlek egyáltalán nem biztos. Gondolkodásodat tekintve ÖRÖKKÉ GYEREK MARADSZ!!
kispufi
2020. június 25. 14:56
az evidens, hogy egy baszott nagy sallerra már rég rászolgáltak a nagyképű, nagypofájú, üresfejű kis csürhe monumentumok. de hogy az az üresség mekkorát kongana és milyen hatásokat váltana ki, az már lehet. hogy életveszéllyel járna. bár tán nem nagyobbal, mint puszta létük és aknamunkájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!