Összehasonlító csőcseléktan

2020. június 05. 16:01

Hiába na, a négergyűlölethez elengedhetetlenek a négerek.

2020. június 05. 16:01
Aristo
Pesti Srácok.hu

„Bejárta a világot egy videó, melyen azt láthatjuk, hogy egy csomó agyalágyult letérdelve kér bocsánatot pár négertől. Mint minden hülyeség, ez is ragályos és azóta egy csomó hasonló, kép, videó terjed megállíthatatlanul. Miközben ezeket, illetve a forradalmi tornacipő rablásokat, felszabadító lincseléseket és általában a csőcselék tombolását nézi az ember, óhatatlanul az a gondolata támad, hogy a világ megérett a pusztulásra.

A divat azóta begyűrűzött Európába is és az itteni nagyvárosokban is tumultuózus jelenetekre került sor, gyújtogatással, verekedéssel, ahogyan illik. Mert nem csak a gazdaság a »kultúra« és a »művészet« globalizálódik korunkban, hanem – láthatóan – a csőcselék is. A szellem valamely hazai sasmadarai még Budapestre is terveztek valamilyen megmozdulást a »Fekete élet is számít« jegyében. Ez azonban – úgy tűnik – elmarad, a felhívás ugyanis eltűnt a Facebookról. Bizonyára – a hibás államberendezkedés okán – nem találtak elég négert, akik előtt le lehet térdelni. Hiába na, a négergyűlölethez elengedhetetlenek a négerek.

Esetleg kísérletezhettek volna cigányokkal, de azt úgy látszik snassz dolognak találták. Pedig úgy megnéztem volna, mikor a 444 szerkesztősége térdre hullik Kolompár Unkasz és népes családja előtt. Zárójel. Hogy miképpen lehet képekkel hazudni, arról sok tanulságos élményt gyűjthetünk, ha megtekintjük a kiemelkedően haladó Index videó összeállítását, melyet »Katonák lepték el az amerikai nagyvárosokat, de hogy jutottunk ide?« címmel sikerült közzétenni, a libsi kútmérgezés iskolapéldájaként. Az összesen négy perc negyvenöt másodperces videóban 15 másodperc jutott a négerek garázdálkodására, az összidő 5%-a. A többi 95 %-ban vagy békés tiltakozókat és vad rendőri erőszakot látunk. Így kell ezt csinálni. Zárójel bezárva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
binlaci
2020. június 07. 07:23
A liberális perverzió egy oldal ága, néger előtt térdelni.
zsanett-kúnrum
2020. június 06. 11:11
Laktózmentesség
Greifswald
2020. június 06. 10:50
jav: KÍVÜL
Palepoli
2020. június 05. 21:06
Nem tudom máshova beírni, de a botlatókövek őrülete is rohamosan terjed, annak is gátat kellen vetni végre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!