Nem az a baj az Indexszel, hogy a DK kedvenc lapja, hanem az, hogy hazudik

2020. június 24. 09:18

Az Index ismét leverte az önmaga által felállított lécet, hazugsággal traktálta a közönségét, amiért – először az életben – talán felelnie kell a beképzelt társaságnak.

2020. június 24. 09:18
Huth Gergely
Huth Gergely
PestiSrácok.hu

„Nemzetközi szintű sajtó-szabadságharcot igyekeznek kirobbantani az Index dolgozói, miközben a rögtön a segítségükre siető Gyurcsány-párt börtönnel fenyegeti a portál szétverésében állítólag résztvevő »fideszeseket«. Pedig a tényeket vizsgálva semmi más nem történik, minthogy a lap erősen baloldali kötődésű alapítói és hangadói összevesztek a koncon. A nihilista hangvételű, pótolhatatlanság-tudatban szenvedő indexesek tehát jobban tennék, ha inkább önvizsgálatot tartanának, hiszen durva tévedéseiket és a mindennapi gátlástalan manipulációt egyetlen valamire való tulajdonos sem tűrné sokáig. Sokaknak elkerülte a figyelmét, hogy az Index az MSZP hazugság-videójának terjesztésében az élen járt, amikor kritika nélkül, vezető helyen kürtölte szét Korózs Lajos álmentőtisztjének rémhíreit. A napokban az is kiderült: a saját olvasóikat is átverték, hiszen a lap megszűnésével paráztatva őket rengeteg pénzt tarháltak össze, pedig a friss mérlegadatokból kiderül: a médiavállalkozás szép nyereséget hozott össze 2019-ben, még osztalékot is fizettek a tulajdonosoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Diener Mann
2020. június 25. 12:29
Ettől a szövegtől beszartam, a hazudozó Pesti Srácoknak nem tetszik a hazugság.
nempolitizálok
2020. június 24. 17:05
Ha az Index független lenne, három napon belül hajtóvadászat indulna ellene ballib oldalról, mint a kuruc ellen. Most képzeljük el, úgy rendesen kibontja pld. a Kispesti ügyet.
Pierre
2020. június 24. 15:48
a prosti sracok csocselekjenek kulonosen veres rongy a valodi sajto.
zsanett-kúnrum
2020. június 24. 15:34
az index alapítói meg forognak sírjaikban, hogy a szebb napokat látott termékük mivé lett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!