Ne legyen augusztus 20!

2020. június 16. 17:19

Ennek PR kampányába a teljes ballibeláris kommunikációs atomarzeált bevetette valaki.

2020. június 16. 17:19
Nagy Árpád
Magyar Nemzet

„Petíciót indított egy celeb augusztus 20-a megünneplése ellen. Nem az a petíció tárgya, hogy a naptárból törüljük augusztus 20-át, még csak az sem, hogy Szent Istvánt vegyük ki a történelemből, hanem mindössze annyi, hogy kereszténységünk és államiságunk alapját most éppen felejtsük el oly módon, hogy az erre elkülönített forrást valami másra költse a kormány. Na és? Ki érdekel ez a féleszű petíció?! Mindenki arról indít petíciót, legyen az akár egy ork is, amiről szeretne…

De nem oda Buda! Mert ennek PR kampányába (önként, dalolva vagy pénzért, mindegy is) a teljes ballibeláris kommunikációs atomarzeált bevetette valaki. Írt róla a teljesen függetlenobjektív Index.hu, 24.hu, 444.hu, Szeretlekmagyarorszag.hu, Hvg.hu, Magyarnarancs.hu, noklapja.hu, hu.euronews.hu, klubradio.hu, napi.hu, nepszava.hu…, folytassuk? Szóval minden követ megmozgattak ők odaát. Igen, ők, akik a múltunkat végképp eltörölnék.

Ezek a ballib szócsövek havi több száz milliós kattintás birtokosai, uraláják a teljes magyar internetes hírfolyamnak legalább a háromnegyedét, vagyis sok-sok millió embert befolyásolnak (sajnos) napi szinten. És ezzel a hegyomlásnyi kampánnyal sikerült is egy hónap alatt szutykos 84 ezer aláírással »megtömni« a petíciót indító Homonnay Gergely mellényzsebét. Hogy világos legyen, mi vagy ki áll a háttérben, nézzünk ennek a Homonnaynak a körmére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 17. 09:53
Ünneplésre elszórt százmilliók helyett a munkanélkülivé vált emberekre kellene költeni.
tevevanegypupu
2020. június 17. 07:34
Nem kell velük törődni. Gyurcsányék úgyis a Prydra mennek Jakab és Karácsony vezetésével..a magyarok megünnepeljék augusztus huszadikát tüzijátékkal és mindennel amivel szokták. Gyurcsány meg adja vissza a Lándhídra félretett pénzt..arról ugyanis a fővárosi önkormányzatnak kell gondoskodnia. A kormány meg szedje össze magát és legyen szíves próbálja legalább ilyenkor a zsidóbolsevik ujságokat túlkiabálni. Érdemes lenne élni a kétharmaddal a haramiákkal szemben.
Pa44
2020. június 16. 20:41
A méregdrága tűzijáték nélkül már nem lehet aug.20-t ünnepelni?
Robertoo
2020. június 16. 20:31
A 84 ezer aláírás nem 84 ezer magyar választót jelent. Az lehet akárki, pld.: külföldi is. Faszbukon nem túl nehéz megszervezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!