Mire szerződött Tarlós István?

2020. június 05. 15:14

Szeretnénk megtudni, hogy Tarlóst mivel bízták meg pontosan, és mennyit kap mindezért.

2020. június 05. 15:14
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője kikéri Tarlós István főtanácsadói szerződését a Miniszterelnökségtől, hogy kiderüljön, pontosan milyen feladatokkal bízta meg Orbán Viktor a bukott főpolgármestert. Szemmel látható, hogy Tarlós nem tudott beletörődni a tavalyi vereségbe, ezért folyamatosan a jelenlegi budapesti vezetést támadja, pedig hivatalosan az lenne a feladata, hogy közlekedéssel és közszolgáltatások fejlesztésére tegyen javaslatokat. Ehelyett csak azt látjuk tőle, hogy Karácsony Gergelyt és az új vezetést sározza, illetve egyetlen levél szivárgott ki eddig munkásságából, amelyben a fővárosi kötöttpályás közlekedés fejlesztése ellen kampányol. Vélhetően ezért tartották érdemesnek arra, hogy a MÁV igazgatóságába is beválasszák egy 300 ezer forintos megbízás keretében. Tarlós ósdi és elavult városfejlesztési terveivel kapcsolatban a budapestiek egyértelműen kifejezték a véleményüket. Ráadásul a tarlósi gondolatok szöges ellentétben állnak Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetőjének és Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárának elképzeléseivel.

Ezért szeretnénk megtudni, hogy Tarlóst mivel bízták meg pontosan, és mennyit kap mindezért. Szeretnénk látni a munkaköri leírását, a fizetését és egyéb juttatásait. Autót, sofőrt és irodát is kap, hogy minél eredményesebben ócsárolhassa a budapesti vezetést? Szeretnénk továbbá azt is megtudni, hogy a MÁV igazgatósági tagjaként hányszor vett részt a testület ülésein és azokon milyen érdemi munkát végzett. Bízunk benne, hogy Orbán nem kamuállásokkal akarja meghálálni korábbi helytartójának a szolgálatait, és a tanácsadás helyett nem pártpolitikai boxmeccsekre igazolták le az adófizetők pénzéből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 07. 09:27
Tarlós pont úgy viselkedik mint a főnöke, a mi vérünkön milliárdossá lett Orbán. Mindig más a hibás, és folyamatosan támad, harcol.
Julismama2
2020. június 06. 05:54
Tarlós nem támadja a főváros vezetését. Tarlós minden esetben kérdésre válaszol. Hogy nem tetszik a válasz.........
akiaki
2020. június 06. 00:22
egy komoly párt minden hónapban komoly kérdésekkel bombázza a kormánytot!
tevevanegypupu
2020. június 05. 22:32
Hány százalékon van a magyar liberális párt..és tulajdonképpen ki is kérdezi? Bősze Anett a DK-ból?? Tarlós tíz évig volt Budapest fantasztikusan jó főpolgármestere..ezek után 350 ezer hülye megválasztotta a végtelenül buta, Gyurcsány által rángatott Karácsonyt, aki Zuglóban is közutálatnak "örvendett"....nyilván Gyurcsány kényszerítette a "magyar liberális pártot" és benne Anettkét a kérdés feltevésére..Erre csak egyet lehet válaszolni..törődjenek a jelenlegi főpolgármester ügyeivel..és a dk elégett számláival..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!