Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét

2020. június 30. 09:54

Mi a zöldfelület megóvását tartjuk szem előtt.

2020. június 30. 09:54
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Városliget, a Római-part és ferencvárosi kiserdő után újabb fővárosi zöldterületet kell megvédenünk az átgondolatlan pusztítástól. Meg fogjuk védeni a Hajógyári-sziget zöldjét Kiss László polgármesterrel közösen. Olyan beruházáshoz, amely a kormányhivatal tervei szerint is 1000 fa kivágásával, a zöldfelület megcsonkolásával járhat, sem a főváros, sem a kerület polgármestere nem járul hozzá.

A Hajógyári-szigeten a közpark fővárosi tulajdon, van tulajdona a III. kerületi önkormányzatnak, az államnak és magánszemélyeknek is. Bármilyen beruházás csakis az érintettek bevonásával történhet, és mi a zöldfelület megóvását tartjuk szem előtt. A Hajógyári szigeten semmiféle beruházás nem járhat a zöldfelület indokolatlan pusztításával. És pont.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. július 01. 13:35
Magyarország fővárosát kellene megvédeni ettől az iszonyatos bandától amit Gyurcsány vezet..akit Karácsony reszketeg félelemmel szolgál ki..
toef36
2020. július 01. 13:29
Szegény Karácsony! Szaloncukor sincs a karácsonyfán... csak facebook...
lhotx
2020. június 30. 21:00
Előbb mutasd meg, hogy legalább a saját szaros ülepedet képes vagy megvédeni a "bevörösödő" haverjaidtól, mert úgy látjuk, annyit se bírsz kierőlködni magadból!
balbako_
2020. június 30. 18:57
Ez a lottyadt figura attól zöld, hogy zöldségeket beszél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!