Köztereinket meg kell tisztítani a fasiszta indoktrinációtól

2020. június 20. 21:15

A felállított Tisza- és a trianoni szobrokra a válasz csak azok felrobbantása lehet.

2020. június 20. 21:15
Bőtös Botond
Csehszlovák Kém

„Ha nem döntjük le a szoborokat, nem lesz változás a fejekben sem. Egyelőre ott tartunk, hogy Toroczkai Lászlótól Nyári Krisztiánon át Schiffer Andrásig gyakorlatilag senki nem érti az antirasszista forradalom lényegét Magyarországon. Na, de lassan megérkezem Bécsbe, van 50 percem átszállni, eszem egy kebát és Budapestig befejezem a cikkem is a témában.

(...)

Nyugodtan hozzászámolhatod a mintegy félezer trianoni kutyahugyozást, ami a magyarok sovinizmusát indoktrinálja újra. Tisza szobra a »nemzet« főterén, a Kossuthon áll, tehát a mai fasiszta társadalommérnökök indoktrinálása ellen itt nem elég a ledöntés és a Dunába dobás. A felállított Tisza és a trianoni szobrokra a válasz csak azok felrobbbantása lehet. A NER megbuktatása után nemcsak a bűnözők sittre juttatása a feladat, de a köztereinket is meg kell tisztítani a fasiszta indoktrinácitól.

(...)

»Ez nem Amerika, ez Magyarország.« - Ez sajnos igaz. Itt egyelőre tombol a fasiszta ellenforradalom, a progresszív műhelyeket megsemmisítették Orbánék, a valóban baloldali és liberális gondolkodókat elkergették külföldre vagy a magánéletbe, az újságírókat és nem vállaltan fideszes vagy egykor ellenzékinek tűnő politikusokat becsicskították. A realitás az, hogy utódvédharcokat folytatnak azok, akik ma nem a NER közvetlen haszonélvezői. Tehát sajnos a magyarországi szobordöntögetések egyelőre még arrébb vannak, ma ott tartunk, hogy egyelőre most állítják fel azokat a szobrokat, amit egy kulturális forradalom majd elsöpörhet egyszer. De mint mindennek, ennek is eljön az ideje. Ha valami Nyugaton elindult a periferiára mindig később érkezett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2020. június 22. 13:59
Én a faszi helyében magyar nyelvű, magyar lakta területen vigyáznék hogy ne ismerjenek fel.
Emmanuel Goldstein
2020. június 22. 10:56
Politikai szobrot eleve nem lenne szabad Magyarországon felállítani, de ha már állnak, rá kell írni mindre, hogy vállalhatatlan.
benedek77
2020. június 22. 07:46
Jobb helyeken az ilyenekből lesznek az eltűnt személyek...:-)
Flagellator1974
2020. június 21. 22:49
Okádék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!