Isten éltessen, Feri! 

2020. június 04. 13:11

Amíg mi emlékezünk, ő mást, és máshol ünnepel.

2020. június 04. 13:11
Apáti Bence
hirtv.hu

„Ilyen nincs, hogy ekkora szerencséje legyen Gyurcsány Ferencnek, hogy nem Orbán Viktornak, nem Kövér Lászlónak, nem Áder Jánosnak, hanem neki esik június 4-ére a születésnapja. Elnézést kérek minden kedves olvasómtól, hogy ma ilyenekkel zargatom, de Donáth Anna, a koronavírusos iráni diákokról szóló – még egy momentumos politikushoz képest is túlságosan őszintére sikerült – gondolati jutottak azonnal eszembe, mikor a napokban az egyik barátom csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy Gy. Ferenc ezen a napon, »A nemzeti összetartozás napján« jött világra. 

És aki ma természetesen nem  tette be a lábát a parlamentbe. Amíg mi emlékezünk, ő mást, és máshol ünnepel. Talán valamelyik ultranacionalista román politikussal pezsgőzik, és vágja fel – éppen pont most – a csonka-Magyarország alakú szülinapi tortáját. Én a magam részéről ezzel a minden egyes másodpercében tökéletes videóval szeretném  felköszönteni az ország Ferijét:

Mert nincs is annál tökéletesebb születésnapi ajándék, mint ez az ominózus CNN-es interjú, amely kiválóan megmutatja, hogy ki is ez az ember, ki is ez a beteges hazudozó, ki is ez a hebegve-habogva, ijedt, és alázatos kisnyusziként magyarázkodó, felgyújtott városa lángjaiban gyönyörködő, hibbant Néró. Hogy ki az az ember, aki nem hajlandó megemlékezni Trianonról. Isten éltessen, Feri!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. június 05. 05:03
Bencus,te szerelmes vagy Ferencbe,még a szülinapját is tudod...:)
furunkulus13
2020. június 05. 00:43
Egészen óriási a Cnn interjú! Az alázatosan vinnyogó beteges hazudozó, rémisztő angolsággal megsemmisül egy keményen kérdező, profi ripoter előtt! Ez az igazi Fletó, és ez magyar miniszterelnök volt! Szegény Magyarország!
Kanmacska
2020. június 04. 22:23
Ez a mocsok fajta mindig azon ütyködött, hogy kiirtsa a magyart Európából! Szocialisták! Kommunisták! A germánok hegemóniát akartak, a pravoszlávok felzárkózni az orosz birodalmi nyomorhoz, mert tudatlanok voltak. De kevesen voltak hozzánk képest akkor is, csak együttvéve, megközelítőleg annyian. (Horvátország más.) Mindegy is, de őket kik támogatták az országon belül? Lidner, Kun, Samuel(ly), Lukács, stb. Ők, a magyar nemzet megváltói! Ja bazmeg!
Hóvirágcsempész
2020. június 04. 21:57
Mielőtt valaki elkezdene fikázni az elütött betűk miatt , közlöm , hogy leszarom . Szerintem így is érthető volt a kommentem .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!