Hasba rúgott liberalizmus

2020. június 15. 07:18

Minden olyan belpesti idióta, aki az iskolaőrség ellen lázad, elébb tartsa oda a hasát!

2020. június 15. 07:18
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Egy anyaszomorító megverte a tanárát Hajdúhadházán, mert az nem engedte, hogy a mobiltelefonját használja egy vizsga alkalmával. A »jeles« diáknak amúgy nem ez volt az első esete: korábban már többször megrendszabályozta renitensnek ítélt oktatóit, de eleddig nem került sor felelősségre vonásra. Nyilván azért, mert korábban a fiatalember nem rúgta többször hasba a tanerőt, és nem fenyegette, hogy egy széket vág hozzá, mint most – akkor ez nyilván enyhítő körülménynek számított.

Most mindannyian vegyünk egy nagy levegőt, higgadjunk le, a normális világ hívei igyanak egy korty vörösbort, és mondjuk ki: elég volt! És most gyorsan hagyjuk abba, hogy ki milyen bőrszínű: ha tízből kilenc roma, akkor ők bűnhődjenek, ha netán fordítva lenne, akkor ők. De ezt az álszent diákjogi maszlagot a gyöngyöspatai ítélet után néhány héttel fejezzük be. És minden olyan belpesti idióta, aki az iskolaőrség ellen lázad, elébb tartsa oda a hasát! Aztán majd megdumáljuk a dolgot.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. június 15. 14:17
A belpesti idiotak vigyek el kol keiket nehany honapra pl gypatara, hhadhazra! Lakjanak egy kicsit ott!
realista
2020. június 15. 14:14
Ezzel az iskolaőrrel a hajdani pedellust akarják újraértelmezve visszacsempészni az iskolákba. Ennél sokkal hatékonyabb lenne, ha a tanítók, tanárok tekintélyét visszaállítanák azzal, hogy ismét visszakapnák a nevelés jogát is, mint ahogy ez annak idején biztosítva volt, és nem is fordultak elő a mai súlyos cselekmények.
I.E.D.
2020. június 15. 12:06
A magyar közoktatás egy hétvége alatt képes volt átállni a digitális távoktatásra- akkor talán ez a megoldás...minden purdé kapjon egy Iphone-t, aztán oktassák a neten keresztül...be se megy a suliba, nincs lopás, verekedés, tanárt csak képen látja, bizonyítványt is ki lehet küldeni postán...olcsóbb mint minden iskolában a rendőrőrs...
Box Hill
2020. június 15. 11:54
A pedagógusok érdekeit védő szakszervezet mikor alakul meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!