Hadházy Ákos állításai minden valóságalapot nélkülöznek

2020. június 11. 18:57

A programok működési költségeivel átláthatóan és részletesen elszámoltam.

2020. június 11. 18:57
Járóka Lívia
Facebook

„A mai napon Hadházy Ákos Képviselő Úr által közzétett állításokkal kapcsolatban a következőt kívánom leszögezni: azok minden valóságalapot nélkülöznek. Állításai személyemen kívül a családtagjaimat, a programban szereplő diákokat, családjaikat és pedagógusainkat, ahogy az általam képviselt roma társadalom tagjait is mélyen sértik, amiért jogi úton kívánok elégtételt venni.

A Járóka Lívia Tehetségmentő Egyesület (JALTE) szervezet és a Farkas János Program működési költségeivel átláthatóan és részletesen elszámoltam, az EMMI mindkét programot külön ellenőrzés alá vonta.
A JLR Consulting Kft. és a JALTE Farkas János Program között semmi fajta kapcsolat nincs, a cég bevételi forrása alapvetően építőipari tevékenység volt az adott évben, a cég kényszermegszűntetése a cégtelephely postaládáján való nem megfelelő feltüntetés miatt következett be.

Tisztelettel:
Dr. Járóka Lívia”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 13. 15:53
Először a lóvéval számolj el, amit a saját számládra utaltál, aztán kritizálj bárkit is.
Vakfolt
2020. június 12. 13:24
"a cég kényszermegszűntetése a cégtelephely postaládáján való nem megfelelő feltüntetés miatt következett be" Ez most komoly? És mi volt odaírva vajon, aminek ilyen hatása lett?
Nyunyóka Cecília
2020. június 12. 13:10
Itt nem örjöngenek a fidesz nyugdíjasai, érdekes módon nagy a kuss. Pedig csak számlák kellnének.......
PalepoIi
2020. június 12. 13:08
Egy talpig becsületes cigány. Eredeti állítás, a választók nyilván zabálni fogják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!