Felgyújtották a washingtoni Szent János templomot

2020. június 01. 11:26

Már nem csak a Közel-Keleten gyújtogatják a radikálisok a templomokat, hanem Nyugaton is.

2020. június 01. 11:26
Azbej Tristan
Facebook

„Már nem csak a Közel-Keleten gyújtogatják a radikálisok a templomokat, hanem Nyugaton is. Az Egyesült Államok nagyvárosait lángba borító szélsőbaloldali tüntetők felgyújtották a történelmi jelentőségű washingtoni Szent János templomot, melyben a 19. század kezdete óta kivétel nélkül az összes amerikai elnök imádkozott.

Épp egy éve, hogy Donald Trump amerikai elnök elismerését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök úrnak Magyarország üldözött keresztények érdekében tett erőfeszítéseiért. Ez vezetett ahhoz a közös projekthez is, melynek keretében az amerikaiakkal együtt építjük újjá Irak legnépesebb keresztény többségű városát, Karakost.

Az Egyesült Államokban zajló tüntetéshullám végét még nem látni, de félő, hogy amerikai barátainknak a saját földjükön kell szembenézniük a keresztényellenség megerősödésével.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2020. június 02. 10:38
Remélem, mecsetet vagy zsinagógát nem fognak felgyújtani, mert akkor az már mindennek a teteje lenne!
benedek77
2020. június 02. 08:15
Előrebocsájtom, hogy eszembe se jutna felgyújtani egy templomot, de a keresztények mi mocskot műveltek eddigi történetük során? Karma.
Secnir
2020. június 02. 07:40
" Az Egyesült Államok nagyvárosait lángba borító szélsőbaloldali tüntetők" mitől szélsőbaloldaliak a tüntetők? csak azért, mert triszmegisztán azt mondja?
Per Fidem
2020. június 01. 22:52
Na, a templom vajon mit ártott ? Nem adta az áldását a fosztogatásra a helyi pap ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!