Első évad, utolsó fejezet

2020. június 17. 14:24

Életünk részévé váltak.

2020. június 17. 14:24
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„Operatív törzs. Első évad, utolsó fejezet. Köszönjük Müller Cecília tiszti főorvosnak, Lakatos Tibor ezredesnek, Gál Kristófnak és az operatív törzs tagjainak, hogy az elmúlt hónapokban nap mint nap kiálltak és tájékoztatták a magyar embereket. Életünk részévé váltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. június 17. 21:20
MIMM
írmag
2020. június 17. 20:22
Új terepet kell keresnetek az összefogásos békétlenség szításához, vagy hamisítsatok egyet-kettőt. Attól szeretnek belétek igazán a magyarok a választásokon! (a konkrét előzményeitek nem szoktak zavarni benneteket, 1919.-től kezdődően, de nagyon unalmasak vagytok)
BőröndÖdön
2020. június 17. 19:54
A csuti szinvonala...:)
tolan
2020. június 17. 19:21
Itt néhány rühes bugris nem is érdemel mást, mint Gyurcsány Ferencet! Károlyi Mihály (akire szeretnek hivatkozni, mint az első magyar köztársaság miniszterelnökére, mint hibbant grófra), Kun-Kohn Bélára, akinek első komoly tevékenysége az volt, hogy rendszeresen lopta a kolozsvári takarékpénztárat, Rákosi-Rosenfeld Mátyásra, mint szörnyszülöttre, Kádár-Csermanek népnyomorítóra, Horn Gyulára, aki az MSZMP-ben, majd az MSZP-ben folytatta kommunistaságát, és nagyjából odaértünk ehhez a Gyurcsányhoz. Mind csupa tolvaj, közutálatnak örvendő szélhámos! Egy Teleki Pál, Bethlen gróf, de még egy Gömbös Gyula sincs közöttük, például! Csak csupa hazaáruló, népnyúzó senkiházi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!