Dömötör: Ha száz hazugsággal jönnek, akkor ezerszer tesszük majd helyre

2020. június 29. 15:59

„Na, de mit adott nekünk a baloldal a járvány idején?” – tette fel a kérdést az államtitkár.

2020. június 29. 15:59

„Na, de mit adott nekünk a baloldal a járvány idején? Leginkább egy soha nem látott méretű álhírgépezetet. Ha száz hazugsággal jönnek, akkor ezerszer tesszük majd helyre, és tízezer okunk lesz arra, hogy újra kiálljunk Magyarországért” – írta közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csoma1848
2020. július 01. 17:29
Csak arab írásje!eket ismerek!Meg a cenzúrát !
Nori70
2020. június 29. 20:00
Mit tesz helyre? Mikor válaszol egy fideszes tényekkel és nem minősítésekkel? Egy ellenzéki kormány párbeszéd kb így hangzik tíz éve: E: Mikor emelik pl. a szociális ágazat fizetését? K: Az ellenzéknek büdös a lába Aztán meg úgy forgatják a szemüket, mint a ringlispil, hogy méltatlan az ellenzék viselkedése, ha erősebb eszközökkel próbál fellépni.
Förgeteges Edigej
2020. június 29. 18:59
KIváncsi vagyok, hogy Dörmögő Dömötör mit csináln a pandámia alatt? Hegedűlt mint Varga Judit? Tárgyalgatott mint a tikkelő bonszáj cézár? Kirúgott pár öreget a kórházból, amely nem is úgy volt? Azon kívül, hogy bambán tudd nézni, dolgozott életében már valamit ez az ember?
graycivil
2020. június 29. 18:09
"Ha száz hazugsággal jönnek, akkor ezerszer tesszük majd helyre" Na, már megint egy túlárazás! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!