A világjárvány kezelése globális feladat

2020. június 25. 17:15

Jó lenne, ha bizonyos lépéseket össze tudnánk hangolni és bizonyos esetekben segíteni tudnánk egymást.

2020. június 25. 17:15
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Felszállás előtt felhívott Elmar Mammadyarov barátom, azeri külügyminiszter-kollégám egy figyelemreméltó ügyben: az azeri kormány az ENSZ Közgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezi a koronavírus-világjárvány kezelésének megvitatása céljából.

Szerintem ez egy ésszerű javaslat. A világjárvány kezelése globális feladat, jó lenne, ha bizonyos lépéseket össze tudnánk hangolni és bizonyos esetekben segíteni tudnánk egymást. Koordinálhatnánk például a stratégiai kapacitások létrehozását, az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközök gyártását és fejlesztését.

Magyarország ezért támogatja a rendkívüli ülés összehívását, és erről az ENSZ főtitkárát is tájékoztattuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. június 25. 20:20
Mit is akartál mondani? - ja, semmit.
holder
2020. június 25. 18:54
Jó lenne, ha Szijjártó az uniós országok külügyminisztereivel is olyan jó viszonyban lenne, mint "azeri kollégájával" és akkor bizonyos lépéseket össze tudnánk hangolni és bizonyos esetekben segíteni tudnánk egymást.
zsoltkom2
2020. június 25. 18:53
"A világjárvány kezelése globális feladat" Sőt annyira, mint a menekültprobléma... Oda kell menni segíteni, ahonnan a probléma adódott/ kialakult elsőre... nem pedig a problémát elosztani kvótának, globálisan. Orbán még többet költsön Kínára... ez a 300 milliárd forint lélegeztetőgépre egy kicsit kicsi összeg nekik (aprópénz), akkora népességre. Jól áll a gazdaság. És a vasútépítésért is egy karcsú összeg ez jattnak a kínai köpenyzsebbe. Mindenkinek jut egy kis covid segélycsomag... Kína/ Mészáros/ Ráhel férj/ fideszes önkormányzat... csak az ellenzéknek nem/ a fővárosnak sem/ orvosoknak sem/ szociális munkásoknak sem. Keresztény identitás globálisan. A minap még szitokszó volt a globális. Mi történt harmat diplomata globalista Szijjártóval, hogy így egészen alább adta? Biztos az értékrend.
BőröndÖdön
2020. június 25. 18:44
Robokuty,irány Ferihegy,újabb kínai lélegeztetőgép érkezik...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!