A Pikó-csapat mérlege a hétvégre

2020. június 08. 15:22

Politikai célú matricák elhelyezése a oszlopokon a Palotanegyedben: pipa. Takarítás, rendrakás: zero.

2020. június 08. 15:22
Szilágyi Demeter
Facebook

„Pikó-csapat mérlege a hétvégre:

Politikai célú matricák elhelyezése a oszlopokon a Palotanegyedben: pipa

Takarítás, rendrakás: zero.

A Pikó-program része volt, hogy megduplázzák a köztisztaságra fordított összeget. Sajnos ez sem a februárban elfogadott költségvetésben nem jelent meg, de a hozzáállásban sem jelenik meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fraktoaster
2020. június 09. 12:06
Mit vártunk? Pikó önmagával szemben is igénytelen. Mit foglalkozna akkor azzal, hogy a kerület igényesen nézzen ki?
BőröndÖdön
2020. június 08. 22:54
Döme mérlege egy nagy nulla.
puszika
2020. június 08. 20:01
Pikó és csapata? Csak teljesítetlen ígéretekben hoznak valamit a formájukból. Amúgy fingjuk nincs ,MI A REND MEG A TISZTASÁG4 A ZAVAROSBAN VÁJKÁLNAK AZTÁN CSODÁLKOZNAK ,HOGY MINDIG SZAROS MARAD A KEZÜK!!! Kommunista tulajdonságok!!!!
Aerion
2020. június 08. 19:12
Na de nem erre szavaztak a palotanegyedben? Az volt a cél, hogy legyenek szemetesek az utcák, legyen a járdán köpedék, kutyaszar, a falak legyenek lepisálva, nem? Nem beszélve az intézményesített korrupcióról és a nagyüzemi lopásról. Ez volt a programja a bolsevistáknak. Nem árultak zsákbamacskát. Leírva ugyan nem ez volt, de mindenki tudta, hogy ez lesz. Ennek tudatában választották meg őket. Úgyhogy, legyen csak velük minden helybéli elégedett. Ha meg esetleg mégse, megtalálhatja a módját a véleménye kifejezésének. Demokrácia van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!