A kormány álságos sikerpropagandája

2020. június 21. 13:40

Magyarok a sereghajtók közt.

2020. június 21. 13:40
Párbeszéd Magyarországért
MTI-OS

„A magyarok a sereghajtók közt, hiába a kormány álságos sikerpropagandája. A Párbeszéd szerint a kormány a felhatalmazási törvény idején hozott rendelkezéseivel megint csak a gazdag oligarcháknak és bankoknak, nem pedig az embereknek kedvezett. Az Eurostat friss adatai szerint 2019-ben Magyarország egy főre jutó tényleges fogyasztása az uniós átlag mindössze 67 százaléka volt, így csupán Bulgária és Horvátország került hazánk mögé. Mindemellett a fogyasztásban is megmutatkozó egyenlőtlenségek súlyosan bomlasztó hatással vannak közösségeinkre és fokozzák a társadalmi kirekesztettséget.

Magyarország versenyképességi előnye továbbra is az olcsó munkabérekért foglalkoztatott képzett munkaerőben rejlik, ez az előny azonban egyre gyorsabban csökken. Ebben nagy szerepet játszik az egészségügyi terület folyamatosan romló állapota, az oktatás alacsony színvonala és az innovációs kapacitás hiánya is. A Párbeszéd szerint a kormánynak nem a multinacionális vállalatokba, hanem az emberekbe, a humán tőkébe kellene befektetnie – ez országunk fejlődésének alapja.”

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2020. június 22. 10:16
"Magyarország egy főre jutó tényleges fogyasztása az uniós átlag mindössze 67 százaléka volt" Ti mint állítólagos ződ párt örüljetek ennek. Kevesebb fogyasztás: kevesebb környezetszennyezés.
NTLLK
2020. június 22. 10:08
Elővettem a mikroszkópot, és most látom, hogy mi ez a pártbeszéd, vagy pár beszéd... Szóval sereget hajtani legalább olyan nehéz feladat, mint vezetni. Lásd a tolómozdony teljesítményét! Ezt a sereghajtást meg szerintem éppen ez csoportocska ismeri a legalaposabban. Mindig nagy figyelemmel kísérem e néhány élőbajnok megnyilvánulásait! Remek csapat!
formaegy
2020. június 22. 09:05
Nem olvastam el. Elég volt annyit látni, hogy Pb. és a cím. Éppen elég volt ahhoz, hogy közöljem velük, hogy a fasz-bukos szélhámos Karácsonyukkal foglalkozzanak, aki eltapsolta Bp. pénzét, elég volt 7-8 hónap, hogy gerincre vágja Bp.-et, és az emberek életével játszott! Pb. Nektek egyhez van jogotok: KUSS, és ülni a trágyadomb tetején.
Mandolini
2020. június 22. 08:16
Ilyen haza és nemzetáruló ellenzéke egy országnak sincs, mint Magyarországnak. A magyarság szégyenei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!