A gyenge, gyáva kormány megint az oligarcháknak kedvez

2020. június 10. 20:15

Miközben a magyarok nyomorban tengődnek.

2020. június 10. 20:15
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A gyenge, gyáva kormány megint az oligarcháknak kedvez, miközben a magyarok nyomorban tengődnek

A Rogán Antal minisztériuma által kézivezérelt Magyar Turisztikai Ügynökség újabb 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást – magyarul közpénzt – osztott szét 4 vidéki ötcsillagos szálloda megújítására. Nem túl meglepő módon az újabb támogatással, csakúgy, mint az előzőleg kiosztott több, mint nyolcvan milliárd forinttal ismét Fidesz-közeli oligarchák járnak jól.

A Demokratikus Koalíció szerint kimondottan taszító, ahogyan a gyenge, gyáva kormány kitartja a kedvenc oligarcháit, miközben a magyarok napról napra tengődnek a járvány okozta gazdasági válság miatt. Mi, európai magyarok látjuk azt, amit az új mágnásvilág mögött bujkáló kormány nem hajlandó észrevenni: hogy hogyan mennek tönkre családok, munkavállalók, és a kisvállalkozások, míg ők csilliárdos szállodákra költik a kőkemény közpénzmilliárdokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 11. 18:51
1.) Magyarországon NINCSENEK OLIGARCHÁK--legföljebb ballibék kitalálták, nekik jó lenne ha lennének, hogy legyen kit ba..igatni 2.) Nem "tengődik nyomorban" az, aki: nem akar(!) "TENGŐDNI"--MAGYARORSZÁGON. AKI "TENGŐDIK" MÉGIS--NÉHÁNY EMBER--AZ MINDENÜTT A VILÁGON TENGŐDNE!!!
kikerics
2020. június 11. 18:37
Döntsétek már el, hogy, gyenge Orbán, vagy diktátor?
Krupp Skya
2020. június 11. 18:18
Gyurcsány segge kolt, Azzal lő a Gréczy Zsolt.
tango47
2020. június 11. 15:45
Hányan férnek vajh el a DK-s buborékban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!