A CHAZ nevű seattle-i történet igazából nettó, vegytiszta Észak-Korea

2020. június 17. 12:00

Így működik egy kommunista állam.

2020. június 17. 12:00
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Az megvan, hogy a CHAZ nevű seattle-i történet igazából nettó, vegytiszta Észak-Korea?

- emberi ürülékkel trágyáznak
- komoly határzár van, fegyveresekkel, ellenőrzésekkel
- terrorizálják a helyi lakosokat
- nincs mit enni
- külső segítségért sírnak

Igen, így működik egy kommunista állam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. június 18. 09:00
Ha még nem jöttek rá, akkor majd rájönnek, hogy ugyanaz a természetes folyamat zajlik antirasszizmus fedőcím alatt, mint Afrika minden országában, a négerek megsemmisítik a fehéreket. Mi lett Dél-Afrikával, Rhodesiával, bocsánat Zimbabwével? Jó mulatást térdelgető pöcsök.
teljesenertelmetlen
2020. június 18. 00:12
Remélem, felfalják egymást! Úgy jó kommunista módjára. Persze az sem véletlen, hogy ez egy olyan városban jött létre, ahol leszbikus demokrata polgármester van, és fekete nő a rendőrkapitány... Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Tatulus
2020. június 17. 20:08
Nincs itt semmi meglepetés - a négernáci csőcselék, akár anno a Hitler SA csőcseléke, most eljátssza a nagyfiút! Normális országban már rég lelőtték volna őket! Nincs különbség a néger, meg a fehér csőcselék között!
balbako_
2020. június 17. 17:16
Mi már tudjuk ez mivel jár - no nem mindenki - de Amerikában nem volt még kommün a méreganyagaival szemben nincs immunitásuk. (Egyébként nem kár értük)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!