Vissza fogjuk venni a manipulált közbeszerzéseken lopott pénzt!

2020. május 12. 13:02

M. Lőrinc vagyona minimum 600 milliárd forint, ha egy átlagos magyar embernek van munkája, 200 000 évig(!) kellene ezért dolgoznia megállás nélkül.

2020. május 12. 13:02
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Fizessenek azok a gazdagok, akik a miniszterelnök barátságának köszönhetik ésszel felfoghatatlan nagyságú vagyonokat!
M. Lőrinc vagyona minimum 600 milliárd forint. Ha egy átlagos magyar embernek van munkája – mert nem vesztette azt el – 200 000 évig(!) kellene ezért dolgoznia megállás nélkül.
Ezért adtuk be a Mészáros-adóról szóló tervezetet. Szél Bernadett, Szabó Szabolcs képviselőtársaimmal és a Momentum Mozgalom támogatásával. A lényege az, hogy akik horribilis pénzeket nyertek állami közbeszerzéseken, mesés vagyonuk egy részével járuljanak hozzá a járvány elleni védekezéshez és a gazdasági károsultak megsegítéséhez.
Természetesen a Fidesz már a gazdasági bizottságban megakadályozta azt is, hogy egyáltalán tárgyaljon a javaslatról a »parlament«. Ez nem meglepő, hiszem az elmúlt tíz évben összesen 2 (kettő) ellenzéki javaslatot fogadtak csak el. Nem sok törvényjavaslatot adtam be az utóbbi időben, mert nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy valódi parlamentünk van. Most azért tettem kivételt, hogy jelezzem: vissza fogjuk venni a manipulált közbeszerzéseken lopott pénzt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. május 13. 11:34
Erre azért ne vegyen mérget..és vigyázzon..mert nem csak RobiRobinál fogyott már el a cérna, hanem nagyon sokaknál..és nem biztos, hogy majd akadnak valakik, akik visszafogják őket..
Marcus Crassus
2020. május 13. 11:09
A szifiliszes hadházy megint böfizett egyet... jólvan...lapzzunk.
ilkaildiko
2020. május 13. 08:25
A balf_asz lódoktor akit senki nem szavazott be a parlamentbe. https://www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28
Krupp Skya
2020. május 13. 07:48
"A sikertelen és tehetségtelen nímandok egyik legfőbb jellegzetessége, hogy csillapíthatatlan gyűlöletet éreznek minden saját tehetségéből sikeres ember iránt" Emmanuel Goldstein.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!