Szuper akciótervvel készül Magyarország ellen a Momentum!

2020. május 20. 21:08

Napi hazaáruló c. rovatunkat látták-hallották.

2020. május 20. 21:08
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Szuper akciótervvel készül Magyarország ELLEN a Momentum!

Donáth Anna, a Momentum (aka. SZDSZ) EP-képviselője pár nappal ezelőtt arról beszélt egy TV-műsorban, hogy »kész akciótervet« raktak le az Európai Bizottság asztalára, a »megoldást«, amely alapján a testület végre jól megbüntethetné Magyarországot. A szintén momentumos főpolgármester-helyettes, Kerpel-Fronius Gábor pedig még áprilisban arról beszélt, hogy ő bizony megszavazná a Magyarország ellen folyó 7-es cikkely szerinti eljárást, ha tehetné. Micsoda tervek, micsoda álmok!

»Azt mondjuk, hogy mire vár Brüsszel? Ha Brüsszel alatt a Bizottságot értjük, akkor egyetértek, pontosan ugyanezért először belső meghallgatásokon, most meg nyíltan is kritizáljuk a Bizottságot, hogy nem elég monitorozni a magyar helyzetet, és megvárni, míg EU-s jogsértésen érik őket, és akkor kötelezettségszegési eljárást indítani, hanem ennél sokkal előrébb kellene tartaniuk. Ezért is van az, hogy a mi frakciónk egy kész akciótervet rakott le a Bizottság asztalára, amit örömmel fogadtak, és azt reméljük, hogy ebből minél több minden be fog épülni. Ugyanis mi megoldásokban gondolkozunk, nem csak kritizálunk és monitorozunk.« (Donáth Anna, 2020. május 16.)

»Én azt gondolom sajnos, hogy a 7-es cikkely, az mérhetetlenül indokolt, tehát hogy ezt a folyamatot végig kell vinnünk. A világ végéig nem lehet arra várni, hogy más fékezze meg helyettünk.« (Kerpel-Fronius Gábor, 2020. április 25.)

Napi hazaáruló c. rovatunkat látták-hallották.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. május 21. 13:58
Nekem ezzel a hírrel egy nagyon nagy problémám van. Az, hogy a harmadik 2/3-ot rakjuk a kormányunk kezébe, és az ilyen híreken hőbörögni azt nagyon tudunk a jobbos médiumokban. De egy tetves hazaárulót nem láttam még bilincsben az esti hiradóban! Mi a fasznak hozunk törvényeket?!? (azt már el se kezdem boncolgatni, hogy ezt a sok fölösleges törvényhozást a mi adónkból fizetik...) És mi több! Minek hozunk 2/3-os törvényeket, hogy ha a mai kormányerő ezzel nem akar/fog élni? Komolyan mondom, ha ezen nem választanak el fogják veszíteni sok sok ember szavazatát. Az egyetlen szerencséje ma a kormánynak a raty ellenzék meg az, hogy nincs valós alternatíva. Szerintem a jobbos szavazók 60-70%-a üdvözölne egy sokkal keményebb kezű kormányt.
catalina9
2020. május 21. 13:56
Momentum = Hazafogyatékos, balliberális sakáltanya...
Emmanuel Goldstein
2020. május 21. 13:21
Ha csak abszurd irodalomként olvasnám, akár vicces is lehetne, hogy az ez az Alapjogokért Izé folyamatosan az alapjogok ELLEN uszít. Valóságos élményként viszont inkább ijesztő, hogy milyen mélységekbe képes süllyedni az emberi intelligencia és morál...
BőröndÖdön
2020. május 21. 12:36
Bájosak a fidesz agitprop osztályának írásai...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!