Sosem volt még ilyen rossz a megítélésünk Európában

2020. május 01. 09:10

Bízunk benne, hogy az Európa-párti ellenzék 2022-ig tovább erősödik.

2020. május 01. 09:10
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Az unióhoz való csatlakozásunk, sőt a rendszerváltás óta sohasem volt olyan rossz hazánk megítélése Európában, mint most. Az Orbán-kormány az elmúlt 10 évben a demokrácia szisztematikus lebontásával mindinkább hátat fordított az európai értékeknek. A Fidesz-közeli üzletemberek az uniós támogatások igazságtalan elosztásával felbecsülhetetlen vagyonra tettek szert. Mindeközben Orbán Viktor és kormánya hazugság- és gyűlöletkampányok sorával próbálja Európa ellen hergelni a magyarokat.

Az elmúlt években Magyarország nemcsak értékeiben, de gazdasági tekintetben is egyre távolabb került Európától. A régiós versenytársaink is sorra lehagynak bennünket, ezért ha a jelenlegi kormány uralma alatt kívánnánk csatlakozni a közösséghez minden bizonnyal elutasítanák. Hazánk elszigetelődését és leszakadását csak a kormány leváltásával lehet megállítani.

Ennek első lépése 2019-ben megtörtént, Budapesten és tíz megyei jogú városban szenvedtek vereséget a kormánypárt jelöltjei. Bízunk benne, hogy az Európa-párti ellenzék 2022-ig tovább erősödik, és közös erővel véget vethetünk a Fidesz illiberális, unió ellenes politikájának. Magyarország pedig végre visszatérhet az európai fejlődés útjára.”

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2020. május 02. 11:00
akkor lenne ezzel baj, ha mi is pont olyanná akarnánk válni, mint ők. ne nem akarunk! :D ezek a szerencsétlen libsik állandóan máshoz méregetik magukat, mert nincs identitásuk. ugyanmár, mi az EU???? egy nagy multikulti szarfészek. nem vagyunk odavalók!
Senye Péter
2020. május 02. 10:57
Európa földrajzi középpontja talán Tállya. Ha távolodunk Európa, de legalább is az EU többi országától, azt csak a reménybeli föderális unió országait szétrepítő röperő okozhatja.
Hopogány
2020. május 01. 20:20
Sosem volt még ilyen rossz a megítélésünk? Pedig jártak már sokkal cudarabb idők is Magyarországon. Például mikor egy félnótás reggel éjjel meg este hazudva nyert választást, aztán meg véresre verette az ellene tüntetőket. Való igaz, akkor kevésbé féltették a demokráciát az európai ítészek.
Wendriner
2020. május 01. 20:16
"Sosem volt még ilyen rossz a megítélésünk Európában" Elismerésem az őszinte beismerésért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!