Séta az új Trianon-emlékműnél

2020. május 22. 16:12

Azoknak kell magyarázkodniuk, akiknek ma is fáj a magyar nemzetet ért gyalázat.

2020. május 22. 16:12
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Trianon legnagyobb tragédiája, hogy a századik évfordulóhoz közeledve is azoknak kell magyarázkodniuk, akiknek ma is fáj a magyar nemzetet ért gyalázat. Közben pedig pezsgős tivornyákon tobzódnak azok, akik nagyon szeretnék végleg letaszítani a történelem színpadáról az ezeréves államot. Rendkívül beszédes, hogy a nemzeti érzelmű embereknek az elszakított országrészeken élő magyarok gyötrelmes sorsa fáj, míg a globalista multikulturálatlanoknak az, hogy mi még egyáltalán létezünk.

Ha valaki egy Nagy-Magyarországot ábrázoló kitűzőt hord, azt gátlástalanul lenácizzák, de a haladó baloldal vérig sértődik, ha nemzetietlensége miatt valaki kommunistának nevezi. Nincs megegyezés a legalapvetőbb nemzeti sorskérdésekben sem. A balliberális véleményterror árnyékában közös gondolkodás sem indulhat semmiről, mert a nemzeti álláspontot megfogalmazó tudós, művész vagy bármilyen értelmiségi azonnal a pálya szélén találja magát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. május 23. 07:57
Miért áskálódtok, menjetek közülünk el, nekünk elegendő, hogy aki magyar velünk tart, az emlékműhöz is.
Robur
2020. május 22. 21:05
Nem ti vonultatok ki a parlamentből, amikor Szabad Győrgy megakart emlékezni Trianonról?
Belakiss
2020. május 22. 20:28
Hajdan Magyar-Szovjet Baráti Társaság, ma Trianon és fideszseggnyalás. Gajdics et. mérlege.
Pelso j.
2020. május 22. 20:21
Szó sincs róla, nem kell magyarázkodni. Trianont te s a "kollégáid" csak megélhetésre használjátok fel, megalázva ezzel a csendben emlékezőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!