Semmilyen magyarellenesség nem elfogadható

2020. május 10. 12:02

Megdöbbenéssel figyeltük az USR megnyilvánulásait.

2020. május 10. 12:02
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Megdöbbenéssel figyeltük az Uniunea Salvați România - USR megnyilvánulásait a román elnök magyarellenes kirohanására.

Semmifajta magyarellenességet nem tartunk elfogadhatónak. Kritikus fontosságú számunkra, hogy az USR a kisebbségeket tiszteletben tartó, magyarbarát politikát folytasson, ezért felvettük a kapcsolatot az ügyben a párttal.

A jövőbeni együttműködésről az egyeztetések kimenetelének függvényében döntünk. Emellett viszont együtt dolgozunk, és együtt fogunk dolgozni más, magyarokat képviselő pártokkal és szervezetekkel is – ahogy tettük ezt a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtésére alatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2020. május 11. 19:03
"Semmifajta magyarellenességet nem tartunk elfogathatónak." Mikor hívjátok vissza a két luvnyát Brüsszelből?
Lolka-Bolka
2020. május 11. 18:58
de hat az egesz debill buzi partodnak ez a lenyege te mocsok kreten buzi , a kurva anyad
RogerFederer20GS
2020. május 11. 17:42
Ne üsse senki Fegyőrt! Semmi esélye nem volt Kelemen Hunornak, és ha Dan Barna nyer akkor Iohannis nem pofázik semmit az erdélyi magyarokról!
tevevanegypupu
2020. május 11. 17:02
Egytlen "magyarszerető" szavukat el ne higgye senki..hazudnak, taktikáznak, csalnak. Egyébként emlékezzen mindenki Mécslacika vidékiekről írott kis blogbejegyzésére..Na körülbelül ez a véleményük mindenről ami magyar, ami vidék..egy-két kerületet szeretnek Budapesten..tudjuk miért..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!