Őszödnél is rosszabb

2020. május 27. 15:18

Egy párt, amellyel ezt meg lehet csinálni, utána már csak azt kapja, amit megérdemel.

2020. május 27. 15:18
Galló Béla
Galló Béla
Mozgástérblog

„Amikor aztán a rossz politikai szemmértékű ötletgazdák rájöttek, hogy a pisztoly visszafelé sült el, megpróbáltak a tréből aranyat csinálni. Kijelölték és sejtelmesen keresztnevesítették is az »elkövetőket«, akikről köztudott volt, hogy a Főnök pártbéli ellenlábasai. Ha hibázol, fogd rájuk, adj tőrt a kezükbe, és jajongj, hogy hátba szúrtak. Régi, ócska trükk.

A »ki szivárogtatta ki?« kérdés valójában irreleváns. Igazából az a mechanizmus szivárogtatta ki, amely mind a mai napig ott munkál a maradék MSZP bizonyos köreiben, szívós jeligéje pedig az, hogy a Főnöknek – feszítsen éppen bármilyen pártmezben – mindig igaza van.

Csak hát az, hogy az MSZP fakó árnyéka (se) egykori önmagának, többek közt annak is köszönhető, hogy az őszödi szennyest lógva hagyták. Lógva akkor, amikor elhangzott, lógva, amikor az igazi elkövetők »Katit, Imrét, Ferit« hamisan megvádolták. Sőt a szennyest a fogasról még akkor sem vették le, amikor a Főnök bezsákolva a bezsákolni valókat, önállósítva magát, pár év múlva demokratikusabb irányba távozott.

Egy párt, amellyel ezt meg lehet csinálni, utána már csak azt kapja, amit megérdemel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. május 28. 07:55
Galló eredeti írásában szerepel a lényeg: "No persze, a szocialistáknak nem csak e gőzös szózattal kellett volna szembenézniük. Azzal még inkább, ami előtte és utána történt. " Mert az történt, hogy Gyurcsány a hiányt csiilagászati magasságba, 10 %-ra (!) vitte fel, ráadásul lebuktatta Brüsszel is, amikor a PPP beruházásokon könyvelési csalást követett el. Érthetetlen, hogy ezek után a szocik miért nem hajították ki a lebuktatott csalót.
furunkulus13
2020. május 28. 01:34
Brávó Galló ur!15 sorban tökéletesen megirja a maszop úccsó 15 évének édes-bájos történetét!!
Berecskereki
2020. május 27. 19:57
Ismét meghallgatva a teljes összödi frakcióülés hanganyagát, továbbra is az a véleményem, hogy a hanganyagot meghatározott céllal Gyurcsány Ferenc szivárogtatta ki. Az is erre utal, hogy a baloldali média azonnal igazságbeszédként aposztrofálta. Teljes őszödi beszéd (160 perc) https://www.youtube.com/watch?v=P8mn4ogoxtw
OberEnnsinnen
2020. május 27. 19:02
Ma az AAATÉÉÉVÉÉÉ-N: Horváth Szemöldök Csabika és Vadai Művésznő Ágica: A JÖVŐ ÉVI KÖLTSÉGVETÉSRŐL: A Fidesz ellopja a pénzünket, a maradékból meg stadionokat épít. Ennyi Magyarország 2021-es költségvetése a magyar baloldal, MSZP szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!