Orbán tragédiája

2020. május 11. 07:57

Nem lett belőle mentős, csak miniszterelnök.

2020. május 11. 07:57
Föld S. Péter
Hírklikk

„Nem kíméli rajongóit a miniszterelnök, a Facebookon egyik videója követi a másikat. Ezúttal a mentősök napja alkalmából érezte úgy, hogy köszönetet kell mondania a betegszállítók áldozatos munkájáért. Nem holmi kötelező jellegű protokoll esemény volt, hogy Orbán Viktor a józsefvárosi mentőállomásra látogatott, hanem személyes indíttatásoktól sem mentes meglepetés. Maga Győrfi Pál szóvivő vitte a miniszterelnököt autóval a mentőállomásra, szerencsére egy kamera is volt a közelben, így sikerült megörökíteni kettejük spontán beszélgetését.

A mentőállomáson dolgozó emberek nem lepődtek meg különösebben, hogy a miniszterelnök személyesen tette tiszteletét náluk, úgy látszik, gyakori az ilyesmi errefelé. Amikor pedig Orbán arról beszélt, milyen nagy dolog egy tízmilliós országtól, hogy 30 ezer ágyat képes felszabadítani, 8 ezer lélegeztető gépet működtetni a vírus elleni védekezéshez, és mindegyik ágyhoz van elég orvos, ápoló és mentős, volt bennük annyi udvariasság, hogy nem kezdtek el hangosan röhögni, sőt, még a fejüket sem csóválták hitetlenkedve a házigazdák. Talán csak annyi idegesség látszott rajtuk, hogy fél szemmel a plafont vizslatták, nem szakad-e le ennyi igazmondás hallatán.

Azt még a mentőállomás felé vezető úton árulta el Győrfinek Orbán, hogy milyen kötődése van a mentős szakma iránt. Nem fogják kitalálni: általános iskolás korában, felső tagozatosként, a járási bajnokságig vitte elsősegélynyújtásban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. május 11. 17:32
Orbán meglátogatja a mentősöket. Karácsony nem látogatja meg a Pesti úti Idősotthonát. Na ez a különbség.
1000bocs
2020. május 11. 17:13
Ilyen az, amikor a balosnak megmutatkozik a valódi énje. A belül forróngó irigységtől táplált utálat, a lúzerek dühe a náluk több felé.
briganti
2020. május 11. 16:45
menj má' anyádba, földes-okádék.....
Peppa
2020. május 11. 14:59
A komcsikból vedlett libsik mindig akkor a legkínosabbak amikor vicceskedni próbálnak. Lássuk be, a humor nem az ő műfajuk. A hazudozás, mellébeszélés - na, az már inkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!