Miért finanszírozzuk ezt a botrányt?

2020. május 16. 22:41

Sajnos nincs meg a választási szabadságunk, hogy az adónkat ne költsük a köztévére.

2020. május 16. 22:41
Le az Adók 75%-ával Párt
Facebook

„Egy példa a köztévé stílusáról. A köztévének elvileg függetlennek kellene lennie, de kérdés sem fér hozzá, mennyire az aktuális kormánypárt szekerét tolja. A kormányról csak jót, az ellenzékről csak rosszat. Miért finanszírozzuk ezt a botrányt?

Sajnos nincs meg a választási szabadságunk, hogy az adónkat ne költsük a köztévére. Rengeteg adót fizetünk be, amiről nincs döntésünk, hogy mire költik. A LA75 párt eltörölné az adók 75%-át, például eldönthetnénk, hogy akarjuk-e finanszírozni ezt a szürreálisan elfogult csatornát. Ne legyen kétségünk afelől, hogy a következő kormány köztévéje is elfogult lesz. Ezt a problémát végérvényesen meg kell oldani!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. május 17. 19:51
Ez a párt vajon nem egy kifizetőhely csupán, jó kádereknek ?
Korrupt Kornél
2020. május 17. 19:45
Idióták vagytok, a ti adótok nem a tv-hez kerül, hanem a dk finanszírozásásra, párfinanszírozás. Értitek? MIt reklamáltok?
istvanpeter
2020. május 17. 14:29
Persze meg kell szüntetni az államot, bezárni a kincstárat és az adóhivatalt, stb.-t. Mindössze egy köztársasági elnököt kell választani és kész. Aki tanulni akar tanuljon, ahogyan csak akar, építsen magának utat és közlekedjen azon, ha nem tetszik valami, egyszerűen ölje meg a szomszédját, senki nem fogja elítélni, stb. Na, ugye milyen fantasztikus lesz. Sok hülye!
zakar zoltán béla
2020. május 17. 13:41
LA l Ékelsz ...Lenin 1875-ben 5 éves 25 napos volt ezen a napon....Csók a bakancsotokba!+++ Már akkor is kopasz volt? Megvolt-e már akkor is spiclisimlis sapkája? Hordta-e?! Már Tell Vilmosról tudott-e? És a villamosról, csak az omnibuszról?!...........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!