Máig ható böszmeség

2020. május 26. 18:10

Az Európai Unió akkori bizottsága nem aggódott a demokrácia felszámolása miatt.

2020. május 26. 18:10
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Érdekes módon az Európai Unió akkori bizottsága nem aggódott a demokrácia felszámolása miatt, nem féltette a jogállamot és az európai értékeket, pedig a rögtönítélő bíróságok az áldozatok százait marasztalták el, míg a bűnösöket kitüntették. Sőt mintha Barroso elnökletével inkább segítették volna a költségvetési adatok meghamisítását, a trükkök százait, amivel Magyarország valaha volt legrohadtabb rezsimje túlélte az összes böszmeséget. A saját népét eláruló balliberális értelmiség pedig megkezdte a beszéd átértelmezését. Megszülettek a leggyalázatosabb mondatok, amit gondolkodó emberek kipréselhettek magukból, így lett a szöveg retorikai csúcsteljesítmény, a legszenvedélyesebb igazságbeszéd, egy olyan őszinte ember vallomása, akinek elege lett a hazugságból. Miközben nem volt az más, mint pokrócstílusú beismerése a totális emberi és politikusi alkalmatlanságnak. Csakhogy Gyurcsányék elszámították magukat, mert a magyarok többsége az utóbbi értelmezést vallotta magáénak. S vallja ma is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. május 27. 13:12
Nekem az a legnagyobb bajom ezzel az egésszel, hogy a harmadik! 2/3 mellett ez a tetves még mindíg szabadlábon van. Nem csak szabadlábon van, de milliárdos. Valahogy kormánypárti szavazóként, az kezd bennem megfogalmazódni, mintha a kormányunk nem is akarná elszámoltatni az ilyen tetveket. :(
Emmanuel Goldstein
2020. május 27. 10:17
Gajdics elvtárs összekeveri a szezont a fazonnal. Gyurcsány Ferenc, bármennyire is vitatható teljesítményt nyújtott miniszterelnökként, nem számolta fel a jogállami intézményeket, nem törekedett teljhatalomra. Orbán viszont igen: bizonyítékként ott vannak az EU különféle testületei, bizottságai által elmarasztalt törvények és az ezek nyomán indult eljárások.
billwilson
2020. május 27. 07:24
"az elmúlt 15 évben soha nem volt annyi verseny nélkül elnyert közbeszerzés, mint idén" lehet mantrázni h "bÁrKi eLiNdULhAt a KöZbeSzeRzÉseN" :D
Héja
2020. május 27. 07:16
Változatos nickekkel pattognak a Mandin a ballib bolhák (szöszmi, drywhitewine, stb.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!