Liberálisok álvalósága

2020. május 21. 07:22

Ha valaki megrúgja a rendőrt, azzal a világ minden táján legalább ilyen határozottan lépnek fel.

2020. május 21. 07:22
Bándy Péter
Demokrata

„Bár az ártatlanság vélelme természetesen mindenkit megillet, mindenesetre a rendőrség válaszának fényében teljesen érthetővé válik, amit a másfél perces felvételen látunk. Ha valaki ellenáll a rendőri intézkedésnek, valótlan adatokat ad meg, sőt, megrúgja a rendőrt, azzal a világ minden táján legalább ilyen határozottan lépnek fel. Kivéve a liberálisok álomvilágát, ahol egy civil, pláne egy törékeny nő csakis áldozat lehet két férfi rendőrrel szemben.

Túl azon, hogy ismerjük a liberálisok hozzáállását a szabályokhoz és a rendhez, az ilyen álbotrányoknak természetesen politikai céljuk is van, hiszen ezekkel azt erősíthetik az ellenzéki szavazókban, hogy a mai Magyarországon félni kell az államtól, tartani kell a rendőröktől. Ami persze egyáltalán nincs így. De nem lenne meglepő, ha – függetlenül a tényektől – a videó hamarosan valamelyik kormányellenes civil szervezet összeállításában bukkanna fel.

A liberálisok álvalósága és a valóság között éles különbség van Karácsony Gergely kapcsán is. A liberális narratíva szerint a főpolgármester áldozat, akit a kormány folyamatosan hátrányos helyzetbe hoz. Erre maga a főpolgármester is utalt már többször, például múlt csütörtöki Facebook-bejegyzésében, ahol azt írta: »A kormány vagy töketlen, vagy politikai alapon bünteti a budapestieket.« A valóságban tehát a budapestiek tényleg áldozatok. De nem a kormány, hanem Karácsony Gergely és társainak áldo­zatai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2020. május 21. 19:42
Mekkora ingatlan vagyon tartozik a Dunakeszi Járműjavítóhoz? És a széles nyomtávról majd át tudnak térni a mi szabványunkra. Persze. Nem hiszem, hogy Orbán ezt ne zsarolás hatására hagyta volna jóvá. Orbán visszavásárolt pár céget, majd odaadta a csókosoknak (MKB Bank). Vagy Lőrincnek a Mátrai Erőmű, nyereséget kivették, nem fejlesztettek, mikor balhé volt a környzetvédelem miatt, visszavásárolta az állam, a mi pénzünkból, miközben Mészároson keresztül Orbán nem kis osztalékot martkolt fel. De ez az orosz ügylet egészen aggasztó, ha igaz.
koronaszepe
2020. május 21. 19:11
https://www.youtube.com/watch?v=1BQHqE-8xss
koronaszepe
2020. május 21. 17:11
Na, most olvasom, hogy a Vitézy nagyapja találta ki, hogy Kovácsnak az LGT csináljon lemezt. Bejött.
ZolieM
2020. május 21. 13:19
Sajnos a kerékpárosok zöme (tisztelet a kivételnek) egyáltalán nem tartja be a KRESZ-t. A piroson való áthajtás alap, ahogy a gyalogátkelőhelyen való áttekerés, járdán biciklizés, karjelzés elhagyása is. Remélhetőleg e téren is lesz majd egyszer fejlődés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!