Levelező tagozat – Kásler módra

2020. május 24. 21:57

„Örömmel” látom, hogy Prof. Dr. Kásler Mikós szombaton is „kézi vezérléssel” irányítja a magyar egészségügyet.

2020. május 24. 21:57

„Szombaton újabb utasítást adott ki a miniszter. Részleges szerződéskötési korlátozást rendelt el valamennyi, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ fenntartása alatt álló intézményben szombati utasításával az emberi erőforrások minisztere. A kórházak nem köthetnek új szerződést magántulajdonban lévő gazdasági társaságokkal, egyéni vállalkozókkal és magánszemélyekkel – olvasom a Népszava online felületén.

(…)»Amennyiben a biztonságos betegellátás érdekében mégis elengedhetetlenül szükséges új szerződés megkötése vagy kötelezettség vállalása, erre vonatkozó szándékát minden részletre kiterjedő szakmai indoklással, valamint a kórházparancsnok – és amennyiben az intézményben van, költségvetési felügyelő – aláírásával ellátva, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ területileg illetékes Térségi Igazgatóságán keresztül, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ útján, az operatív törzs vezetőjéhez szükséges felterjeszteni, előzetes jóváhagyásra. Jelen utasításom visszavonásig érvényes.« (miniszteri aláírás)

»Örömmel« látom, hogy Prof. Dr. Kásler Mikós szombaton is »kézi vezérléssel« irányítja a magyar egészségügyet. Ellentétben a híresztelésekkel, a fenti levélrészletből mindannyian láthatjuk, hogy az EMMI első embere aktív, dönt és intézkedik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuske53
2020. május 25. 10:52
Ez a Dávid Feri még mindig ennyit iszik? A végén még bekerül ebbe a szörnyű egészségügyi rendszerbe.
LPJ52
2020. május 25. 10:49
Az üzletembereket távol kkell tartani az államilag finanszírozott egészségügytől mert " Minden üzletember gazember"
Pelso j.
2020. május 25. 10:44
Nevetséges ez a kézivezérlés, és a bürokrácia fokozása.
CirmoS
2020. május 25. 09:38
Te csak menj az ócska szekta atv-be hadarni, fröcsögni meg kézzel- lábbal kalimpálni te Orbán fóbiás totális idegroncs!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!