Köszönöm az eddigieket

2020. május 17. 07:51

A budapestiek példát mutattak együttműködésből, belátásból, méltányosságból.

2020. május 17. 07:51
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A közösség erejével kell támogatnunk, hogy a város újranyitása zökkenőmentes legyen. Budapestnek, mint közösségnek az ereje megmutatkozott abban is, ahogyan a budapestiek példát mutattak együttműködésből, belátásból, méltányosságból. Ez a tiszteletreméltó példamutatás tette lehetővé, hogy újraindulhat az élet Budapesten. Köszönöm az eddigieket, és kérem, ezután is tartsuk be a szabályokat! Továbbra is figyeljünk, vigyázzunk egymásra! Ettől lesz erős Budapest, a közösség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2020. május 18. 20:18
Hogy nem szakad rád az ég, te gazember! Mikor fogsz felelni a 44 halott szerencsétlen beteg ember életéért?
Abuszos
2020. május 18. 16:58
Hát mit is lehet mondani erre az anyuci pici fia "főpolgira", akinek persze a gyurcsány jobb keze van a valagában hogy bábozni tudjon vele. Megköszöni a nagy semmit. Elégedett is magával a kis face huszár,mert gyurcsi azt mondta neki hogy ügyi vagy kicsi hülye gyerek. Én inkább azoknak az embereknek mondanák köszönetet, akikről szó sem esett egész idő alatt. Valószínűleg elhalványodott fényük az egészség ügyben bolgozók ragyogó teljesítménye mögött, amit persze teljes joggal megérdemelnek, de sokan mások is hozzájárultak ahhoz, hogy ez a rendszer működni tudjon. Persze BKV buszvezetőként kicsit elfogult vagyok, "DE NEKÜNK A KUTYA SEM KÖSZÖNTE MEG!! " hogy nap mint nap többszáz emmbert szállítottunk A-ból B-be, úgy hogy nem tudhattuk hány vírushordozó van a buszon, és mi is elkaphatjuk, hazavihetjük a kórt. De cserébe kapunk a "kedves" utasoktól szidalmat, anyázást, reklamálást, viszont egy "jó reggelt", "jó napot", nagyon ritkán jön elő azoktól az emberektől, akik minden feltétel nélkül ránkbízzák azt, ami a legdrágább mindenkinek, az ÉLETÜKET!!. Lehet nem szólunk vissza, mert másra figyelünk, de haljuk ezt a megtisztelést ami ha nem is látszik de nagyon jólesik nekem, és minden kollégámnak. Köszönöm hogy elolvasta a gondolataimat. Tisztelettel, :egy szürke buszvezető
Vakfolt
2020. május 18. 10:18
"A budapestiek példát mutattak együttműködésből, belátásból, méltányosságból." Tudjuk. És te mit mutattál? Amúgy ezek milyen karakterek, kaputelefonról netezel?
catalina9
2020. május 18. 08:07
Karácsony Gergely levelező tagozaton polgármester...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!