Ki hőböröghet?

2020. május 19. 15:44

A Tenkes kapitányánál vagy Buga Jakabnál magyar zászló volt, ezeknél meg mindig a birodalmi.

2020. május 19. 15:44
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Ki hőböröghet? Kinek van joga pattogni? Kitől hiteles a lázadás? Erre keresi most jelen írásunk a választ. S hogy hol? Hát természetesen a független sajtónál. Hisz náluk van a bölcsek köve.

»Sokakat távol tartottak azok a komoly büntetések, amelyeket a rendőrség az elmúlt hetekben vetett ki azokra, akik részt vettek a Lánchíd budai hídfőjéhez szervezett hétfői eseményen, és dudálással fejezték ki, hogy nem értenek egyet a kormány járványkezelési intézkedéseivel« – írja a 444.hu.

»A kezdeményezők részéről Hadházy Ákos képviselő személyesen nem dudált, de egy utasa rézkürtöt szólaltatott meg, őt a rendőrök feljelentették.« Eme, a Tenkes kapitányát megszégyenítő hősiesség előtt kalapot le, de még van tovább is. »Szél Bernadettet tiltott tüntetésért jelentettek fel ezúttal, a tényállást abból vezették le a rendőrök, hogy EU-s zászló volt nála.«

Hát nem tudom. A Tenkes kapitányánál vagy Buga Jakabnál magyar zászló volt, ezeknél meg mindig a birodalmi. Hol a császári, hol a szovjet, hol az uniós. Nem koncentrálnak eléggé – biztos leköti figyelmüket a tranzitzónában rekedt migránsok szenvedése, nézzük el nekik –, de a hősiesség azért hősiesség.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2020. május 20. 18:54
"Hallgassunk kabarét, a kabaré az nagyszerű dolog" - ez a dudálásos móka is felére egy Rádiókabaréval. Jól emlékszem, az is hétfőnként volt?
ginacica
2020. május 20. 08:12
A görögöket le tudták hengerelni. Most az van, hogy az olaszok (+déliek) vannak bedőlésben. Aszongya, ha nem kapok pénzt távozom. Ha adtok felőlem mehet az EU. Gondolkodik az EU. Oké. Csinálunk Egyesült államot, és ezt azzal kezdjük, hogy eladósodunk, a kapott pénz meg mehet délre (így nem romlik tovább az amúgy is gatya pénzügyi kinézetük). Ebbe mi pro forma szegényebbek úgy vehetünk részt, hogy az osztogatásból alig kapunk, más dagadó hitele mögé viszont "kezesként" beállhatunk. Előnyös üzletet Ők ránk nem alapítanak, ez ab ovo kizárt :) Nos Berni azoknak dolgozik serényen...
catalina9
2020. május 20. 07:26
A Tenkes kapitányánál vagy Buga Jakabnál magyar zászló volt, ezeknél meg mindig a birodalmi. Hol a császári, hol a szovjet, hol az uniós. Nem koncentrálnak eléggé - biztos leköti figyelmüket a tranzitzónában rekedt migránsok szenvedése, nézzük el nekik , de a hősiesség azért hősiesség. ezek Hegedűs hadnagyok! vagy jesuissorosok!
kizökkentidő
2020. május 20. 07:03
Akik fizetett véleményt mondanak, az soha nem lehet teljesen hiteles.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!