Itt az idő, hogy bezárják az Európai Parlamentet!

2020. május 14. 14:37

Az előre megkomponált felszólalások semmi meglepetést nem okoztak, de ezért fenntartani ezt az intézményt teljesen felesleges.

2020. május 14. 14:37
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Csütörtökön ismételten Magyarország volt a terítéken az Európai Parlamentben. Az egész vitát végignézve egyértelművé vált, hogy erre az intézményre az égvilágon semmi szükség nincs. A felszólalók jelentős részének halvány fogalma sincsen arról, hogy mi történik Magyarországon, miközben fejhangon üvöltve követelték a magyar emberek megbüntetését csak azért, mert nem a Brüsszel által támogatott helytartóikat választották meg. Az előre megkomponált felszólalások semmi meglepetést nem okoztak, de ezért fenntartani ezt az intézményt teljesen felesleges. Ha egyszer elmúlik a koronavírus-járvány, és ismét napvilágra kerülnek az Európai Unió megújítását szolgáló kezdeményezések, akkor érdemes lesz szót ejteni arról, hogy mégis mi szükség van nekünk erre a parlamentre. A költségeket és a hasznokat mérlegelve egyértelmű, hogy nem sok.

Csak akkor tudunk sikeres, és erős Európát építeni, ha végre leszámolunk azokkal az értelmetlen ideákkal, mint a politikai korrektség fogalmába zárt Európai Egyesült Államok. Az Európai Parlament pedig pontosan eme elvont, és nagyon veszélyes idei révén született meg. Mert ne legyen senkinek sem kétsége afelől, hogy a mostani színjáték is azért történt, hogy megtörjék a nemzetállamok erejét, és Magyarország támadásával tántorítsák el a mi utunktól azokat az országokat, akik szintén nem akarnak egy Európai Egyesült Államokban élni. Európa a nemzetállamok sikere révén lehet ismét erős és szuverén. A Szovjetunióhoz hasonló képződmények létrehozása csak szenvedést, nyomort és végül teljes összeomlást hozhat. Ha Európa elbukik, akkor pedig Ázsiának leszünk egy távoli gyarmata. Tényleg ezt akarjuk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G.Yoda
2020. május 15. 23:27
-az előre megkomponált felszólalások- Így van, ne készüljön senki előre, mondja el spontán, ami éppen az eszébe jut!
Kristály
2020. május 15. 17:58
27 országnak ekkora aparátus a horibilis fizetéssel és csak úgy gözölög belölük a rosszindulat még az arcuk is el van torzulva , egy rakás otthon bukott politikus aki ott éli ki a bosszúját.
adonyi29
2020. május 15. 08:06
Igen, itt tényleg ülne a lélegeztető gép hasonlat. Ha nem is az egész fizut, de aki ilyen nézhetetlen, kicsinyes és beteges autodaféban részt vésznek, ázoknak bünti. Az intézmény maradék hírneve védelmében...
formaegy
2020. május 14. 19:30
Azért nem érdekes? A legelső volt az EP akik hazahúzták a belüket pedig még nem is volt súlyos a helyzet. Semmit, SEMMIT nem tettek az országok segítéséért, behúzott szaros p..val, f...l ültek a foteljukban élvezve a millióikat. Kussoltak akkor is amikor segíteni kellett volna az országoknak! Olaszországnak Kuba, Kína, Oroszország sietett segítségére nem csak eszközökkel, hanem orvosokkal is!!!!!! Majd a magyar ballibesek unták magukat, - hiszen veszett kutya módjára akarják már azt a kib...ott kormánybuktatást - elkezdték gyártani a szokásos M.o-ot lejárató wc papírjaikat amelyeket szépen elküldtek a mocskos külföldi ballibes dögöknek. Hozzátartozik, hogy az ideg rángatta őket annyira szurkoltak a járványnak, hogy abba belebukik a kormány! Lélegeztető gépet - ordították a járványig!!!!! Amikor valóban kell, hogy legyen, és a kormány beszerezte a még + -t is, hogy biztosítva legyenek a betegek ha szükség lenne rá, mit hallunk a ballibesektől???? Minek annyi lélegeztető gép! A díszes ballibesek! Majd amikor látták, hogy ebbe nem fog belebukni a kormány, sőt az emberek össze tehetik a kezüket, hogy a Fidesz van kormányon, akkor megint ment a M.o.-ot lejárató wc papír gyűjtemény a külföldi férgeknek! Az EB kijelentette, hogy a törvény rendben van, Még Weber is ezt mondta! Na ettől lettek csak igazán veszett kutyák a magyar ballibesek! Akik hazahúzták a szaros feneküket legelsőnek, most azok mentek egyet vergődni arról, amiről ki lett jelentve, hogy minden rendben. De amikor az országokon segíteni kellett volna, akkor befosott seggel ültek otthon KUSS-ban! Ez a magyar büdös, görény, hazaáruló ballibes csürhe. és a külföldi férgeik! És még a felsorolás rövidítve is volt az aljasságukról! Mocskos hazaárulók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!