Hogyan szaporodnak azok, akik nem szaporodnak?

2020. május 21. 18:12

Elnézést, de imádom leírni ezeket a baromságokat.

2020. május 21. 18:12
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Bizonyára ismerik annak a »főnemesnek« a történetét, akinek a családja évszázadokig ki volt halva. Ezt a viccet régebben, még egy generációval ezelőtt sem kellett elmagyarázni senkinek. A régi szép időkben valaki akár kreacionista volt, akár evolucionista, azt azért tudta, hogy ez a szaporodás dolog hogyan is megy. Az is igaz persze, hogy az érintettekben az nem merült fel, hogy ezt a strukturális patriarchális elnyomás részeként adják elő. Akkoriban az emberek nem eljátszani akarták, hogy szaporodnak, vagy imitálni, vagy pótolni a szaporodást, hanem a saját vérvonalukat akarták fenntartani. Azt csak a gender-»elmélet« »bizonyította« be, hogy mindez rasszista, férfisoviniszta, elnyomó, antimarxista, nőellenes szörnyűség.

Elnézést, de imádom leírni ezeket a baromságokat, ugyanis annyira megalázóak azokra »tudós« és propagandista urakra és hölgyekre, akik ennek az eszköznek a segítségével akarnak bennünket a kollektív öngyilkosságra rávenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2020. május 22. 20:36
A Prosti Srácok folyamatosan csak baromságokat ír, úgyhogy nincs ebben a cikkben semmi meglepő.
zsanett-kúnrum
2020. május 22. 18:29
Hát hogy, lopnak maguknak, mint a jelenünket, múltunkat, és a menőnket.
Emmanuel Goldstein
2020. május 22. 12:04
Annyira gyenge dolgozat, hogy a szerző még a nevét sem merte adni hozzá...
nyugalom
2020. május 21. 19:51
Akik ongyilkossagra buzditanak, azok soha nem lesznek azok! Aljassaguk merhetetlen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!