Hírek rólunk a nagyvilágból

2020. május 08. 17:48

Orbán egyszerre költ túl sok, és túl kevés pénzt a gazdaság túlélésére.

2020. május 08. 17:48
Tutiblog
PestiSrácok.hu

„Járvány és karantén idején nagyon fontos, hogy a megfelelő szervek gondoskodjanak az otthonmaradó egyének felhőtlen szórakoztatásáról is. Nos, mi tényleg végignéztük, mi van a CNN-ZDF-444-24-en, hogy nektek már tényleg ne kelljen!

Christiane Amanpour ma megkérdezte Szijjártó Pétertől, hogy mit szól ahhoz, hogy Orbán Viktor május 3-án megbukott, amiről ő független és megbízható magyarországi hírforrásokból értesült. Egyes hírforrások szerint ez legkésőbb 2011. május 3-án történni fogott vala majd (újmúlt nyelvtan). Szijjártó Péter ezután olyasmit mondott Christiane Amanpournak, amit ő számára újnak minősített.

Egy új, eddig csak az elméleti tudományokban létező, izgalmas gondolatkísérlet megvalósulását láthatjuk mostanában. Magyarországon most egyszerre van túl sok és túl kevés lélegeztetőgép, amelyek száma a népjólét alapegysége, de egyébként most már mégse fontosak, hogy sokan lettek. Egyszerre szabadítottak fel túl sok kórházi ágyat, amelyek már egy hónapja el fognak volt fogyni vala (már újmúlt van érvényben). Orbán egyszerre költ túl sok, és túl kevés pénzt a gazdaság túlélésére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2020. május 09. 14:27
"történni fogott vala majd" - olvasom a Mandin. "történtni fogott vala majd" - olvasom az eredetiben (kurziválva.) És a kínos következtetés: a Mandin némelyek nem ismerik a Copy-Paste-et, helyette inkább pötyörésznek. (Az "adófizetői forintokat" nem emlegetem föl, azt meghagynám az erre kóricáló ballibbantaknak.) :-) :-(
998877
2020. május 09. 10:15
Nagyon szuper cikk, mint innen mindig
urga
2020. május 08. 21:04
Egy belgiumi hír, amiben nem szídnak senkit Közép és Kelet-Európából, ellenben igazat írnak A koronavírus miért pusztít kevésbé Kelet-Európában? És felsorolják a valódi okokat... https://www.lalibre.be/international/europe/pourquoi-l-epidemie-de-coronavirus-fait-elle-moins-de-ravages-dans-les-pays-d-europe-de-l-est-5eb598757b50a67d2e34be4f Ilyen még nem volt, felírom a naptárba!
Pelso j.
2020. május 08. 20:01
Köszönhető a fidesz szándékosan zagyvára hangolt üzeneteinek. A te kommunikációd még ezek között is totálkár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!