Demeter igaza

2020. május 07. 19:40

Ha ezt az egészet komolyan gondolja, akkor már igazán nagy a baj.

2020. május 07. 19:40
N. Kósa Judit
Népszava

„Szeretném hinni, hogy egy-egy ilyen ötlet megszületése után Demeter Szilárd a térdét csapkodja mulattában, annyira tetszik neki, megint milyen jól kitolt az ellentáborral. Mert ha ezt az egészet komolyan gondolja, akkor már igazán nagy a baj.

Értem én, persze, hogy ennek a sajátos szubkultúrának, amely – Demeter gyakori elbeszélése szerint – egyenesen a magyarságáért való pofozkodásból csöppent a határon túliakat is a hazai ellenzék ellen hergelő Orbán-valóságba, ez valami »na öntsünk tiszta vizet a pohárba«. Nesze neked, másként gondolkodó, most majd írhatsz balladát az elvesztett Kolozsvárról meg Beregszászról, ha megélhetés nélkül maradt zenészként állami segítségre lenne szükséged. Hallgasd meg párszor a Nélküledet, máris tudni fogod, milyenek manapság a himnuszok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2020. május 08. 13:38
Pedig olyan jó volt már, hogy ezt a fődbuta luvnyát nem szemlézték mostanában!
néhai Ch.Pilot
2020. május 08. 12:52
Ha nektek, Judit valami nagy baj, az mindig a nemzet üdvét szolgálja. Vagyis lapozzunk... :-)
kispufi
2020. május 08. 11:11
" a határon túliakat is a hazai ellenzék ellen hergelő Orbán-valóságba" igen, nyilván, csakis. ők hergelnek és hergelődnek szegény-szegény ellenzék ellen. azt mondták 2004-ben is a határon túliak, hogy mi vagyunk a 23 millió román, de ez a piszok ellenzék (jaj, nem is ellenzék voltak akkor, de bájos, hogy kormányzati pozícióból folyt, ami folyt) nem akarja kirekesztő módon, hogy idejöjjünk elvenni a szavazóik nyugdíját. így volt tán, kósáné lánya? így hergelődtek szegény ártatlan ellenzékkormány ellen? míg azok szegények némán tűrték, és tűrik azóta is a felhergelt határon túliak hergelődését, ugye? szegények, ők semmi rosszat nem tettek, alig hergelték fel az ótvaros prolijaikat a határon túliak ellen, épp csak picit tán, épp csak azóta is folyamatosan tán egy picit, és épp csak az ótvaros verőlegényeik-verőleány firkászaik által egy alig picit, ugye? azt a mocskos, gátlástalan, minden emberi, morális és magyarság alatti kényszeresen hazudozó fajtátokat, szinteteket, ti ütni való szar bolsik.
tintapaca
2020. május 08. 10:06
Hat év múlva lesz a mohácsi csata 500. évfordulója. A nemzetietleneknek azt javaslom, hogy látogassanak el Mohács város főterére, és olvassák el, ami ott látható " Hős vértől pirosult gyásztér, sóhajtva köszöntlek, Nemzeti nagy létünk nagy temetője, Mohács." Az 500. évfordulóra kiírt pályázatokra vajon az ilyen kósafélék mit fogna írni, tenni? Trianon az Trianon marad örökre, amellyel a Nyugat nagyhatalmai, USA, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország, és a vesztes Németország, de Ausztria is, örökre eljátszotta a magyarság rokonszenvét, és most már itt az ideje, hogy utálni is elkezdjük őket, mert ma is ugyanazt a mentalitást tanusítják kései utódaik, mint bűnös nagy-és dédapáik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!