Az elszabadult házmester

2020. május 13. 08:37

Fideszesek, ti tényleg ilyen országot akartatok?

2020. május 13. 08:37
Föld S. Péter
168 Óra

„És akinek ez még nem lett volna elég, az ezt követő kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter még rátett egy lapáttal. Gulyás Gergely ugyanis azt mondta, hogy szerinte a házelnök még visszafogottan fogalmazott. Az ember meg csak kapkodja a fejét, hogy hová jutottunk. Lehet, hogy egy afrikai banánköztársaságban, és nem az Európai Unió egyik tagállamában vagyunk? Mit kellett volna mondania Kövérnek, amire már Gulyás miniszter is azt mondja, hogy eddig és ne tovább?

És hogy senkinek se legyenek kétségei Kövér László mentális és morális állapota felől, a házbizottság ülésén Vadai Ágnest is eligazította a T. Ház elnöke. Miután a DK képviselője felvetette, hogy az ellenzéket előszeretettel büntető Kövért is meg lehetne inteni a parlament méltóságához nem illő viselkedése miatt, a házelnök kifejtette: »pusztán biológiai adottságai alapján senki sem tekinthető nőnek és férfinak, erkölcsi és mentális értelemben pedig nem minősíthető nőnek az, aki nem teljesíti a női princípiumot«.

Nyilván vannak olyan fanatikus Fidesz-fanok, akiknek ez tetszik. Ilyen Magyarországot képzeltek maguknak, mert úgy gondolták, hogy ezért volt a rendszerváltozás, és ezért ült össze harminc évvel ezelőtt, május 2-án az első szabadon választott parlament. Nem rugóznánk Kövér házmester kijelentésein, küzdjön meg ő a saját démonaival. Inkább csak halkan kérdeznénk azokat, akik még ezek után is Orbán Viktor pártjára fognak szavazni a legközelebbi választáson: fideszesek, ti tényleg ilyen országot akartatok?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2020. május 13. 14:51
Igen, ilyesmit.
Balango
2020. május 13. 14:24
Azért hogy Föld S. még mer írni, ez a szemtelenség netovábbja.
Türelem
2020. május 13. 13:18
A választóvonal: tud-e egy női politikus kulturáltan, intelligensen, jól nevelten, a helyhez, alkalomhoz illően viselkedni, vagy nem. Ennyi és nem több. A publikum szabadon eldöntheti...... Eddig csak kormánypárti oldalról látom az ennek való megfelelést, a tények makacsok.
Skankhunt42
2020. május 13. 12:57
"Lehet, hogy egy afrikai banánköztársaságban, és nem az Európai Unió egyik tagállamában vagyunk" Hát ahogy viselkedik a parlamentben a traktoroslány különítmény, arra a válasz igen- igen kultúrált volt. Földes féléknél nyilván rendben van hogy ordibálunk igénytelenkedünk a parlamentben, probálnák eljátszani ugyanezt a német parlamentben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!