Arcátlanul

2020. május 30. 07:14

A bájmosolyú, kirívóan toleráns Karigeri magát a kivégzésszerű terrort nem kommentálta.

2020. május 30. 07:14
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Tehát: a DK-s életben tartói által kigúnyolt és relativizált trianoni gyász emléknapjára hirtelen egyperces általános néma megemlékezést hirdető főpolgármester egyszerűen lenácizott, lerasszistázott több ezer békésen, gyertyákkal tüntető embert, akik egy bestiális kettős gyilkosság áldozataira emlékeztek. Némi szövegértelmezéssel ebből összeáll Karácsony Gergely arcképe. Alig néhány nappal az elsöprő többséget felháborító gyöngyöspatai ítélet után történt a szörnyű vérengzés. Nem először, és sajnos tartok tőle, nem utoljára. A bájmosolyú, kirívóan toleráns Karigeri magát a kivégzésszerű terrort nem kommentálta, ám a Mi Hazánk Mozgalom és megannyi civil több ezres, fegyelmezett demonstrációját igen. Így: »Budapest nem tűri a rasszista uszítást, sem itt, sem máshol nincs helye ennek a szottyos gyűlöletnek. Semmilyen tragédia nem lehet ürügy a megfélemlítésre, az önbíráskodásra.« Mondja ő. Ehhez nem kell kommentárt fűzni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. május 31. 18:02
Az a karigeri nácizik, akinek egy szava se volt, amikor alvezére Niedermüller rémisztő képzödménynek minősitette a keresztény, fehér, heteroszexuális férfiakat. Pedig ha van náci, rasszista duma, akkor ez az volt!!
Galsai Dániel
2020. május 31. 08:21
Érdemben nem érdemes veled foglalkozni te "szakmabeli" kamu-Miki. Most is kizárólag a többi kommentelő kedvéért szólok közbe, részint, hogy ne vezesd félre őket, részint hogy világossá váljon, milyen szakmai és szellemi szinten vagy! A Magyar Hírlap nem része a KESMA-nak... Kb. ennyit rólad...
setzserek
2020. május 31. 06:51
T. K.G.! Röviden! "Szottyos" a fajtád! Üdv!
toef36
2020. május 30. 11:35
A "szottyos" Karácsonynak "szövegértési" problémái vannak... Önmagát sem érti - s azon kívül senkit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!