Abszolút nem gondolom, hogy minden szurkoló náci lenne

2020. május 30. 08:49

Hiába akartak békés megemlékezést tartani, az kívülről úgy nézett ki, mint egy náci hepaj.

2020. május 30. 08:49
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Abszolút kis színes hír kategória ez a rendőrségi közlemény a tegnapi nap után a magyar sajtóban:

»Csütörtök este fél tízkor a Nyugati térről is előállítottak két embert. Mint írták, őket – a korábban meghirdetett rendezvénnyel szoros összefüggésben – csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszakkal gyanúsítják. Négy férfit bántalmaztak, akik közül az egyik könnyű sérülést szenvedett.
A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették.«

Pedig azért ez elég egyértelmű. A tegnapi két esemény után, amely egyikén zúgott a cigánybűnözés, a másikon pedig a Mi Hazánk ki is mondta, hogy a cigányokkal van probléma, és önbíráskodásra van szükség, egy olyan eset kapcsán amelyben az elkövetők nem cigányok, a tüntetés egyes résztvevői elindultak kisebbségieket verni, és sikert is arattak.

Én abszolút nem gondolom, hogy minden szurkoló náci lenne, sőt azt se gondolom, hogy aki cigányozik az rögtön náci lesz.

De érdemes lenne a szurkolói társadalomnak is szembenéznie azzal, hogy a tegnapi napon hiába akartak békés megemlékezést tartani, az kívülről úgy nézett ki mint egy náci hepaj. Mert lehet számukra megszokott azt skandálni, hogy cigánybűnözés, de szerencsére a társadalom többsége számára ez ijesztő.

Itt most megint ártatlanok szenvednek, és amennyire szörnyű a két szurkoló srác halála, pont annyira lenne szörnyű, ha visszacsapna egy másik tragédia. Érdemes lenne azoknak, akik a srácok emléke mellett kiállnak ezt is figyelembe venni, és felszólalni az önbíráskodás és a rasszizmus ellen is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 01. 10:31
Minek kell még ahhoz történnie, hogy a sok nyomorult gyökér felébredjen? Évek óta mondjuk, hogy miféle úton haladunk, de a sok gyökér nem fogta fel... Kiváncsi vagyok arra is, hogy vajon itt a rendőr csoporttagok, (mert vannak néhányan), miként vélekednek erről? Minek kell ahhoz történnie még pl., hogy a rendőr mondja azt, hogy na nem, ehhez már nem adom a nevem és leszerelek... ??? Tiltás ellenére masírozó náci söpredéket nem igazoltatták, csak téged barátom... Ha majd sétálsz az utcán... - mikor fogja már fel a sok eszement barom, hogy miénk ez az ország, mi vagyunk többen, mi vagyunk a tömeg, mi vagyunk az egyetlen valódi erő, és csakis mi vethetünk véget ennek?...
1000bocs
2020. május 31. 22:46
Ok, felszólalok az önbíráskodás és a rasszizmus ellen. Elítélem a cigányok azon szokását, hogy bármilyen konfliktus esetén nem fogadják el az állam fennhatóságát, hanem azonnal bírák és itéletvégrehajtók, akik ki is végzik azt az áldozatot akivel bármi problémájuk adódik. Elítélem a cigányok rasszizmusát, ami röviden úgy szól hogy ÖLD MEG A MAGYART! Jámbor figyelmébe csak annyit: Nem a magyarok rasszizmusának esnek áldozatul a cigányok, hanem fordítva. Ezen az sem változtat, hogy vannak magyarok által elkövetett késelős cselekmények. Minden józan ember képes észrevenni melyik jelenség a rendszerszintű. Nem az ÖLD MEG A CIGÁNYT! felszólalás az ami után késsel kergeti a magyar a cigányt, hanem fordítva. MInt ahogy az is nyilvánvaló, melyik népesség a kulturált aki a rendőrségre hagyja az intézkedést, és melyik az aki minden konfliktusra erőszakkal reagál és azt maga intézi. Nincs cigánybűnözés, hisz nem minden cigány bűnöző. És van cigánybűnözés, hisz van a csak cigányokra jellemző viselkedés, agresszió, bűnelkövetési módszer. Jámbor-Jámbor. Mekkora intellektuális erőfeszítés kell ahhoz, hogy a milliószor elismételt, unalomig hallott de a valósággal köszönő viszonban levő balos paneleket ismételgesd?
TAVIROZSA
2020. május 31. 18:06
Ez a hepaj milyen szó ?
Dénia
2020. május 31. 17:33
Talán ha nem azon lennétek minden erővel és idegszállal, hogy nem szabad beszélni róla, hogy ezt cigányok csinálták és hogyan, még azon az áron is, hogy inkább hibáztatjátok a legyilkoltakat, akkor nem lenne társadalmi igény náci hepajra. Ha már azt alapnak kezeli mindenki, hogy szurkolók, akik elvesztik egy társukat ilyen borzalmas körülmények között, azok csak nácik lehetnek. Arról beszélj, hogy miért kussolt az egész ballib média arról, hogy mi történt. Minden más csak következménye ennek a szemét viselkedésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!