A Magyar Kormány betartja az Európai Unió Bíróságának ítéletét

2020. május 21. 13:38

A kormány álláspontja változatlan: továbbra is megvédjük Magyarország és Európa határait.

2020. május 21. 13:38
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A Magyar Kormány betartja az Európai Unió Bíróságának ítéletét. Miután az Európai Unió Bírósága és az Emberi Jogok Európai Bírósága egymásnak ellentmondó döntéseket hozott a tranzitzónákat illetően, hazánk számára nem maradt más ésszerű megoldás, mint azok felszámolása. A kormány álláspontja változatlan: továbbra is megvédjük Magyarország és Európa határait és mindent megteszünk azért, hogy megakadályozzuk a nemzetközi migránsfolyosók kialakulását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. május 22. 08:04
Mindenki örülhet. Az Európai Bíróság - mert felszámolták ezt a mini koncentrációs tábort Magyarország - mert nem zaklatnak minket az aranynál is értékesebb kalandorok. win-win
Vakfolt
2020. május 21. 20:17
Ez az! Mikor elkezdtek sarcolni minket, mert meg mertük adóztatni a multikat, akkor emeltünk az adókon. Bakalódtok a tranzitzónán? Hát akkor nem lesz! #eci! Az aranyhal elemegy szabira és megkéri a cápát, hogy helyettesítse. Kifogják, kívánság, mifasz. Visszajön: - Volt valami? - Egy ember kifogott és azt akarta, hogy érjen földig a farka. - És? - Leharaptam a két lábát..
kisstraszi
2020. május 21. 19:31
Igen focijuci ez így működik. Azért mert a németek a nagy birodalomépítés közben elhiszik magukról, hogy beleszarhatnak az EUB-ba, az nem azt jelenti, hogy ti is megtehetitek büntetlenül. Remélem nem vár senki medált azért mert teljesíti a saját maga által vállalt kötelezettségeket.
Tiszafa
2020. május 21. 17:08
"...hazánk számára nem maradt más ésszerű megoldás..." De, maradt miniszter asszony. Egy egészen jó megoldás. A kilépés!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!