A Jobbik kisgazdásodása

2020. május 29. 15:51

Sneider kirúgása önmaga is egy bohózat, ami Jakab politikai tehetségéről is sok mindent elárul.

2020. május 29. 15:51
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Origo

„Csapatostul olvad a Jobbik, hirtelen három képviselő fordít hátat az új elnöknek, Jakab Péternek. Szép lassan elfogy a frakció, hiszen lemond az országgyűlési alelnökségről, és kilép a képviselőcsoportból a volt pártelnök, Sneider Tamás, követi őt Farkas Gergely képviselő, és egy másik altörténet részeként Varga-Damm Andrea is elhagyja a pártot.

Velük együtt összesen öten vannak azok a politikusok, akik a napirend előtti felszólalásokban leginkább egy harcos baloldali forradalmárra emlékeztető Jakab miatt távoznak a frakcióból. Nemrég ugyanis lelépett már miatta Bana Tibor és Bencsik János is.
Hogy kicsit elmélyedjünk a jobbikos harcok mélyében: korábban négy képviselő dobbantott Sneider Tamás miatt, aki most az »önkény minden megnyilvánulását elfogadhatatlannak tartja, és ebben nem ismer kompromisszumot«. Amikor 2018-ban elnök lett, fura mód épp a demokrácia hiányát olvasták a fejére az akkori vetélytársának, Toroczkai László emberei, akik miatta kényszerültek »függetlenségbe«. Egyébként Sneider kirúgása önmaga is egy bohózat, ami Jakab politikai tehetségéről is sok mindent elárul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. május 30. 14:16
Ugyan kinek volt közvetlen érdeke a kisgazdák, az MDF megszűnése, a Jobbik amortizációja.....?
nyugalom
2020. május 29. 19:22
No, ki is a zsebdiktator?
brekker
2020. május 29. 18:23
Véletlenül pont a BEK döntőre esett az országgyűlés alakuló ülése...
brekker
2020. május 29. 18:20
Kisgazdapárt: Az alakuló országgyűlésben a Kisgazdapárt húzta addig a beszédeket, hogy Antallé a BEK döntőre essen. A tévések jól döntöttek, Antall beszélt már előtte is nagyívű történelmi tablókban, beszélhetett utána is, BEK döntő viszont csak egyszer van egy évben. Nem a média tehetett arról, hogy Antall nem tudta uralni a "szövetségeseit" sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!