Szigorúbb kijárási korlátozásra van szükség

2020. április 09. 19:33

Elégtelen a jelenlegi rendelet meghosszabbítása!

2020. április 09. 19:33
Párbeszéd
MTI-OS

„Szigorúbb kijárási korlátozásra van szükség, elégtelen a jelenlegi rendelet meghosszabbítása!

Többet kell tenni ahhoz, hogy sikerrel szembeszálljunk az egyre gyorsabban terjedő járvány fenyegetésével, és minél több emberi életet megóvjunk.

Nem elegendő a jelenlegi helyzet fenntartása! A fővárosban sokkal élénkebb a forgalom, amióta Orbán Viktor a polgármesterek feje fölött átnyúlva bevezette az ingyenes parkolást az egész ország területén. Az átgondolatlan kormányrendelet hozzájárult a járvány gyorsuló terjedéséhez. Újabb azonnali intézkedésekre van szükség, hogy elkerüljük a katasztrófát!

Be kell zárni a fodrászszalonokat, a masszázsszalonokat és minden olyan helyet, ahol a 1,5 méteres távolság nem tartható a szolgáltatás jellegéből adódóan. Ezeknek az intézkedéseknek ugyanakkor kéz a kézben kell járniuk a bezárt üzletek, szolgáltató helyek alkalmazottainak jövedelempótlásával. Szlovákiában az állam a bezárt üzletek alkalmazottainak bérének 80 százalékát fizeti, legalább ennyire lenne szükség nálunk is! Nem hisszük, hogy Magyarországnak erre ne lenne pénze, és Szlovákia ennyivel gazdagabb ország lenne Magyarországnál! Ha van a kormánynak 600 milliárd forintja szállodafelújításra, akkor jusson némi pénz ilyen célokra is!”

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2020. április 10. 13:24
Az alkalmatlanság netovábbja: KerGeri azt mondja: "hogyan lehetne lezárni a Városligetet, mikor oda több irányból is be lehet jutni". Hát ez az ember teljesen hülye... Rendelettel, és a végrehajtásának ellenőrzésével lehet lezárni, te idióta!
Bukik a Zorbán
2020. április 10. 13:20
Hát elvtársak ott a Szarbeszédben, itt a lehetőség a cselekvésre a pofázás helyett: KerGeri megkapta a felhatalmázást. Mutassátok meg, hogy nem csak gyűlölködni és hazudni tudtok, meg aberrált fényképekkel zaklatni. Rajta, állítsátok már meg a vírust, mutassátok meg hogy nem csak alkalmatlan idióták vagytok, ahogyan azt minden értelmes ember gondolja rólatok.
szavaztam
2020. április 10. 12:35
hazudni meg nyafogni jól tudtok... ha autóval közlekedek sokkal kisebb a fertőzésveszély mintha bkvval..ennél evidensebb dolog kevesebb van...
puszika
2020. április 10. 10:49
Ott a kezetekben a lehetőség balfaszok. Mondjátok Karácsonynak I N T É Z K E D J E N! Ja, meg a többi "TANÁCSELNÖK" elvtársnak is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!