Szemtelen, hidegvérű tagadás az MSZP-től

2020. április 29. 13:15

Így lehet tönkretenni és feleslegessé tenni egy csomó tisztességes MSZP-s és más ellenzéki politikus munkáját.

2020. április 29. 13:15
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A Fidesz járvány alatt szinte napról napra ér el újabb és újabb mélységeket. De igazán szíven ütő és teljesen elbizonytalanító – szerencsére ritka – pillanatok azok, amikor az ellenzék teszi nagyjából ugyanazt, amit a Fidesz működésében annyira utálunk. Mostanában különösen gyalázatos, amikor a járvány leple alatt hoz a kormány felháborítóbbnál felháborítóbb döntéseket – és egy tegnapi hír alapján ugyanezt tette egy fontos és megbízható szövetséges párt, az MSZP budapesti szervezete.

„Molnár Zsolt vezetésével a budapesti MSZP azt a Gajda Péter jelölte a fővárosi vagyonnyilatkozatokat és összeférhetetlenséget ellenőrző bizottság vezetésébe, akinek vezetése alatt az önkormányzatban nem csak a szocialista Lackner képviselő videója szerint, hanem számos tényadat szerint is minden nagyon hasonlóan zajlik, mint a fideszes önkormányzatoknál. Persze Molnár Zsolt cinikus és vérlázító nyilatkozata szerint Gajda Péterrel szemben semmiféle ténybeli, megalapozott vád nem áll rendelkezésre és a sajtóban megjelent vádakra az önkormányzat eddig minden esetben tételes választ adott.

A fenti két állításokból semmi nem igaz, és elkeserítő egy ellenzéki párt budapesti szervezetétől ugyanazt látni, mint a Fidesztől: a szemtelen, hidegvérű tagadást a legnyilvánvalóbb tények ellenére és annak büszke, arrogáns vállalást hogy náluk is következmények nélkül marad bármilyen lebukás.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. április 30. 11:06
MSZP-t eladósította Gyurcsány, még mindig van másfél milliárd forint adóssága. Szegények, mint a templon egere és ilyen körülmények között Kispest a pénzes zsák szerepét töltheti be.
BőröndÖdön
2020. április 29. 19:57
A Gajda vállalhatatlan.
Moslékzabáló
2020. április 29. 17:12
Műbalhé.
János bácsi
2020. április 29. 14:46
Igaza van Ákosnak. A szarházi az szarházi , bármelyik oldalon is áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!