Szájmaszkot Czeglédy millióiból!

2020. április 17. 09:49

Roppant szánalmas az, amikor aranykoszorús libernyákok azon nyöszörögnek, hogy »jaj, az állam nem segít!«

2020. április 17. 09:49
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„A libsi sajtó most éppen azon kattog, hogy „mé’ ad a kormány a bosnyákoknak védőmaszkot. Jogos a kérdés, hiszen a Zorbán adhatná a szegény, cuki, pityergő Karigerinek is, hogy úgy tűnjön, hogy a folytatólagos sopánkodáson és mártírkodáson kívül tesz valamit a járvány ellen.

»A kormány a Balkánra is több védőeszközt küldött, mint a fővárosi önkormányzatnak« kezdetű népballada lényegében arra fut ki, hogy miközben az idősotthonokban rohamosan terjed a fertőzés, a Diktártorbán lepattintotta Budapestet, és inkább külpolitikailag elherdálja a megszerzett védőfelszerelést.

Na, most gondolkodjunk el egy kicsit. Egyrészt roppant szánalmas az, amikor aranykoszorús libernyákok azon nyöszörögnek, hogy »jaj, az állam nem segít!« Mert amúgy meg folyton azt tolják az arcunkba, hogy a kormány szálljon ki a méhükből, ne ugasson bele a gazdaságba, meg ugye nincs ingyenebéd! Másodszor ez a DK-ból, Momentumból, szocikból és a Jobbikból összeturmixolt antienergiaital olyan kábulttá tette a Fővárost, hogy az ellenzék tehetetlenségében mindent a Fidesztől vár el. Miközben egy kisközség önkormányzata is pénzt csoportosít át, szájmaszkokat varr, megelőző intézkedéseket tesz, addig Karigeri a Facebookon tipródik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2020. április 17. 18:05
És lám, milyen vehemensen védik czeglédy rendeleti millióit, nagyon agyafurtak a libcsyhk, és a képzelőerejük szinte letaglózó.
makapaka2
2020. április 17. 15:01
Czeglédy miért nincs még börtönben?
zazriveczazseni
2020. április 17. 14:22
Mészáros Lőrinc 400 000 millió Ft vagyona sem smafu, napi 10 óra munkával számolva 10 évre lebontva 10,9 ezer millió Ft-os órabér.
BossN
2020. április 17. 12:33
Szájmaszkot a Dobrev-gyurcsány klán összelopott vagyonából!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!