Szabó Tímea és az emberség

2020. április 20. 20:11

Bízom abban, hogy ez a járvány mihamarabb véget ér, de már most is látszik, hogy van, ami a Covid-19-nél is veszélyesebb tud lenni, ez pedig az emberi keserűség és gyűlölet.

2020. április 20. 20:11
Dobsa István
Vendégszerző

A koronavírus-járvány idején sokan tudnak példát mutatni összefogásból, erkölcsi nagyságból, de ugyanakkor van, ami sajnos nem változik. 

A mai nap éppen az utóbbi állítás igazolódott, mikor is a Párbeszéd frakcióvezetője, Szabó Tímea elirigyelte a magyar kormány külhoni régiókba juttatott vírus elleni védőfelszerelését.

Kedves Tímea, azt kívánom, soha ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy segítségre szoruljon, de ha mégis, akkor ránk, kárpátaljai emberekre mindig számíthat! Nem azért, mert példamutató emberi munkássága alapján ezt megérdemli, hanem sokkal inkább azért, mert nem szeretném, ha a

mi generációnkban még léteznének ennyire lelkiekben szegény és elkeseredett emberek.

Fontos, hogy jó példával járjunk elő. 

Bízom abban, hogy ez a járvány mihamarabb véget ér, de már most is látszik, hogy van, ami a Covid-19-nél is veszélyesebb tud lenni, ez pedig az emberi keserűség és gyűlölet. Ez ellen pedig nemhogy a védőmaszk, de semmilyen vakcina sem használ! Ezúton is jobbulást, kedves Tímea!

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 21. 12:58
MERT UGYAN KI BESZÉL ÚGY, HOGY MI(!) "OLYANOK VAGYUNK, MINT AZ ÁLLAT"??? KARÁCSONY! TALÁNBIZONY SZERETETBŐL "ÁLLATOZ" LE MINKET. NEM MI ŐT VAGY TITEKET. Ő MINKET! AKKOR KI GYÜLÖLKÖDIK ITTEN???
makapaka2
2020. április 21. 10:20
Sz. Tímea mérhetetlen, agresszív gyűlölködése veszélyesebb, mint a vírus.
CirmoS
2020. április 21. 10:05
Van vagy öt szavazója, nem csoda ha ordít! Szerintem egyre jobban fog! Mellesleg EZ a Parlament egyik legundorítóbb tagja, jó lenne, ha 22'-től effajtákat nem kéne hallgatni meg nézni, mert tiszta szégyen!! Ez már az aljánál is lejjebb van! Timike húzzál vissza Afganisztánban, a katonákhoz......megint lehetsz moslékosvödör........!
3957
2020. április 21. 09:49
Szabó Tímea egy Lenin fiú...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!