Szabó Tímea beismerte, hogy ő volt!

2020. április 23. 17:03

Paranoid barátunk igen jóindulatú robot, például azt hitte, hogy nem Szabó Tímea beszélt hétfőn a parlamentben, hanem valami helyére settenkedő gonosz alteregó.

2020. április 23. 17:03
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Paranoid Android barátunk kedden megosztotta velünk azt a hallucinációját, hogy nem a valódi, hanem egy asztrálanyagból összeálló Szabó Tímea szónokolt a magyar parlamentben mindenféle magyarellenes hülyeségeket. A jelenést azonban nem csak a Paranoid Android látta így, meg mindenki más, hanem például maga Rónai Egon (a felvételen a 4. percnél) is, akit nem lehet azzal vádolni, hogy negative lenne elfogult Szabó Tímea tekintetében. Ebből persze nem következik, hogy Paranoid barátunk meggyógyult volna, csak az, hogy Bangóné és Vadai Ágnes haragszik rá. És ezt pont annyira vicces képzelni, mint valóban megélni. .

Paranoid barátunk igen jóindulatú robot, például azt hitte, hogy nem Szabó Tímea beszélt hétfőn a parlamentben, hanem valami helyére settenkedő gonosz alteregó. Azt, hogy a gonosz alteregó mit mondott egyébként egyként értette félre az ország, Rónai Egonostól és Hont Andrásostól. Paranoid barátinknak viszont így el kell ismernie, hogy tévedett, mert Szabó Tímea maga ismerte el, hogy ő volt ott.

Azt is készségesen el kell ismernünk, hogy a beszélgetés arról folyik, mit sikerült mondani a jeles képviselőasszonynak, akinek három felmenője is erdélyi állítólag. Gondolom román, ennyit arról, hogy annak idején mennyire volt sikeres az állítólagos magyar asszimilációs politika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. április 24. 09:58
A kispöcsű NER-droidok azért leprázzák felváltva Szabó Tímeát, mert rettegnek az értelmes, önálló gondolatokkal rendelkező nőktől.
apika2
2020. április 23. 21:04
Vajon mennyit agyalt egy komplett stáb, hogy végül Tímea a nyilvánvalót is el tudja tagadni egy hazugsággal?
packó_
2020. április 23. 20:15
Érdekes, hogy a komcsik mindig a felmenőikkel próbálják igazolni magukat. Miért nem a lemenőkkel? Abban már az ő tevékenységük is benne volna.
anaphylaxiás sokk
2020. április 23. 20:11
francba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!