Senkiemberek

2020. április 20. 08:33

A diplomás kommunisták, azaz a különböző balliberális csoportosulások Magyarországon is itt röfögnek.

2020. április 20. 08:33
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A szalonkommunisták a háborúval felérő korona­vírus-járvány idején is úgy élnek, mint hal a vízben. Világnézeti alapképletük változatlan, a tudományos szocializmusból tudományos liberalizmust csináltak. Tudszocból tudlibet.

Az 1968-as álhippik szétrajzottak a világban, és legalább annyira pusztítják a normális élet kisebb-nagyobb közösségeit, mint tette azt Marx Károly és Vlagyimir Iljics Lenin. A nyugati, de mondhatjuk úgy is, az egykori szocialista világrendszeren kívüli, gazdag államok unatkozó ifjoncai nagy lelkesedéssel majmolták  Sztálint, Che Guevarát vagy Mao Ce-tungot. Így lettek belőlük szélsőbaloldali anarchisták, Vörös Hadsereg Frakció vagy a Vörös Brigádok. De ezen az úton haladva ért el ha világhírnevet nem is, de Európában ismertséget Daniel Cohn-Bendit, a pedofil európai parlamenti képviselő.

A diplomás kommunisták, azaz a különböző balliberális csoportosulások természetesen Magyarországon is itt röfögnek. Felismerésükhöz nem kell különösebb tudomány, ők jelentik a mai magyar ellenzéket. Éppen úgy, ahogy a néhány évtizeddel ezelőtt a marxista–leninista esti egyetemen tanították, számukra a lét határozza meg a tudatot. Erkölcseik semmiben nem különböznek elődeikéitől, a gyilkosság például nem bűn, ha az osztályellenséget pusztítják el. Akkor sem bűn, sőt egyenesen hőstett, ha az osztályellenség éppenséggel a saját anyjuk vagy apjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. április 20. 15:29
Ez már a sokadik érdektelen, jelentéktelen írása a huszadrangú Palinak, amivel csak lejáratja a fideszt.
catalina9
2020. április 20. 14:58
Az 1968-as álhippik szétrajzottak a világban, és legalább annyira pusztítják a normális élet kisebb-nagyobb közösségeit, mint tette azt Marx Károly és Vlagyimir Iljics Lenin." egy tőről fakadtak, vagy zsidók voltak, vagy a zsidók támogatták őket...nem véletlen, hogy a zsidó Hollywood annyira sztárolta őket, lásd Hair..
BőröndÖdön
2020. április 20. 12:18
A röfögő pali....szánalmas...
lewdberg
2020. április 20. 11:59
konzervaterdált oldalon ez számít publicisztikának? ez egy ctrl c ctrl v ellenzéket mocskolódó írás amiból alig egy tucatot látunk naponta. gyerekek ezért kár bárkinek gázsit adni, kérjetek fel egy közepes programozót hogy írjon egy botot ami ilyen szövegeket képes produkálni, a sok ynugger meg egyéb elvakult fasznak elég lenne az is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!