Segítek értelmezni ezt a karikatúrát

2020. április 30. 18:45

De ha nem is szerencsés karikatúra, akkor sem vallásgyalázó.

2020. április 30. 18:45
Lukácsi Katalin
Facebook

„Segítek értelmezni ezt a karikatúrát. Nem Krisztust gúnyolja, ellenben Krisztus áldozat szerepben van itt is. Müller Cecíliát figurázza ki, de sokkal inkább a kormány »tájékoztatási« gyakorlatát, amikor alapbetegségeket aggaszt olyan elhunytra is, akinek nem volt alapbetegsége.

A karikatúra témája nem szerencsés amiatt, mert szükségtelen és túlzó indulatokat gerjeszt, mint az elindult fölösleges petíció (egyelőre nem a CitizenGo indította, de még beszállhat). De ha nem is szerencsés karikatúra, akkor sem vallásgyalázó.

Az a közösség, amely ki nem állhatja és állhatta, ha antiszemitizmussal vagy nácizmussal vádolnak meg olyan személyeket, akik nem azok, ne tegye ugyanezt, és ne vádolja vallásgyalázással azokat, akik nem gyalázzák a vallást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RogerFederer20GS
2020. május 02. 10:15
kedvencem, az aki értelmiséginek nevezi magát, közbe olyan hülye hogy az nem igaz
Marcus Crassus
2020. május 02. 07:06
Undorítóak ezek a "beépülő" férgek... Ezek a szuka lehet, hogy kereszténynek adja ki magát... de csak azért, hogy belülről bomlasszon.. ezt a fajtát gyűlölőm a legjobban.
Csomorkany
2020. május 01. 19:15
Köszi, ne fáradj!
Akitlosz
2020. május 01. 17:54
Ez a cikk átverés. Sehol semmi karikatúra nincsen ebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!